مترو یه گداهه اومده بود میگفت یه کمکی به من بیچاره کنید پول ندارم عینک ریبن اصل بخرم آفتاب چشمامو سرویس کرده
ملت پشماشون ریخته بود از صداقتش :|
نمایش نسخه قابل چاپ
مترو یه گداهه اومده بود میگفت یه کمکی به من بیچاره کنید پول ندارم عینک ریبن اصل بخرم آفتاب چشمامو سرویس کرده
ملت پشماشون ریخته بود از صداقتش :|
ک.اندوم میخری شیش هزارتومن..!
بسته رو باز میکنی به جای سه تا ...دوتاس ..
میگی ک.یون لقش و....!!
درمیاری و بعدِ کلی زور زدن و بالا پایین کردن و ...
آخر میکشی روش و ... هنوز دوتا ت.لمبه نزدی که
حس میکنی یه چیزی درست نیست ... :|
در میاری میبنی یا پاره شده یا از روی ک.یرت در اومده !!
اخه این چه وضعشه ... 3:
بخدا زمان خ.اتمی یدونه ک.اندوم رو تا یه ماه ازش استفاده میکردیم ...
اه .. اه .. اه .، میریدین بــِــیــتر بود :| !!
بچه كه بودم يه لگد زدم به ت.خم پسر خالم، الان 12 ساله ازدواج كرده بچه دار نمي شه ...
هر وقت حرفه اون مي شه همه به من نگاه مي كنن...
من چي كار كنم ؟!
شايد سيستمش از اول مشكل داشته ...
شايد زنش مشكل داره، تو ت.خم اون كه ديگه نزدم !
حالا اگه الان 5 تا بچه داشت كسي از ما تشكر نمي كرد ...!!
لره مست بود رفت خونه نامزدش يه دفعه نصف شب جیغ و داد راه انداخت نامزدش پرسيد چي شده؟لره گفت کی.ر و خاي.ه هام نيستن نامزدش گفت آروم باش دستت توی شلواره منه :)))))))))))
سیزده چارده سالم بود یه روز تحت تاثیر حرفای معلم دینیم تصمیم گرفتم دائم الوضو باشم.
سر شب دیگه چیزی نمونده بود اون حجم عظیم گوز از تو دماغم بزنه بیرون.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گیلانیا دارن زیاد میشنا (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نشون میده هم میهنای عزیز بیکاری هستن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زمان خاتمی چند سالت بود پوریا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی از اون موقع چیز میکردی؟ (sm70)
نخیرم نشون میده چقدر تو کارای گروهی خوب عمل میکنن ، حسود (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیکار بی عار (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیکار منم یا تو؟(sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه کاری نکن به عمت بگم به بابات بگه پول تو جیبیتو قطع کنه ها (sm70)
معلم : بگو ببینم در خیبر رو کی شکست ؟ مُحصل با گریه : آقا بخدا ما نشکستیم ..! معلم به ناظم مدرسه : میبینی وضع این بچه رو ؟ |: ناظم : آقای معلم من خونواده این بچه رو میشناسم، بچه ی خوبیه مطمئنم این نشکسته
عمه ـم با مجتبی رفته ایرانگردی (sm70)نقل قول:
ای مجتبی تک خور ؛ زشته کمتر بخور (sm70)نقل قول:
عمه منه ها... بذار خوش باشن... بیکارِ حسود (sm70)نقل قول:
به به (sm137) دقیقا کوجایی هستی ؟ (sm111) واتس یور نیم ؟نقل قول:
همونی که rebasss جوابتو داد (sm70)نقل قول:
واسه من همه چی زودرس بود . (sm120)نقل قول:
آرزوی یک قزوینـــــــی
.
.
.
.
.
.
.
.
کاش قزوین پایتخــــــــت میشد...
بلکه یک کونفرانسی! کونگره ای! کونکوری! کونفدراسیونی! کونسرتی! چیزی...
اینجا هم برگزار می شد... !!!
آخه میترسم زیادی بخوره لبو صورتش همه پشم و مویی بشه (sm70)نقل قول:
ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻟﻘﺎﻋﺪﻩ ﮐﻪ ﻣﺴﻮﻭﻟﯿﺖ یه ﺍﻧﻔﺠﺎﺭ
ﺭﻭ تو ﺍﻭﻧﻄﺮﻑ ﺩﻧﯿﺎ ﺑﻪ ﻋﻬﺪﻩ
ﻣﯿﮕﯿﺮﻩ...ﺍﻭﻧﻮﻗﺖ ﻣﺎ ایرانیا الان یه ربه ﺗﻮ ﯾﻪ ﻣﺎﺷﯿﻦ 4
ﻧﻔﺮﯾﻢ ﻫﯿﭽﮑﯽ ﻣﺴﻮﻭﻟﯿﺖ ﯾﻪ ﮔﻮﺯﻭ ﺑﻪ
ﻋﻬﺪﻩ ﻧﻤﯿﮕﯿﺮﻩ
(sm2)
من یه بار تو جاده مشهد به طبس یه گوشه دور افتاده که پرنده پر نمیزد، حدود 1300 کیلومتر دور از خونه!
.
.
.
.
.
.
یه سیگار روشن کردم رفیق صمیمی بابام منو دید .
ﻭﻗﺘﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﻓﺖ ﺯﻧﮓ ﺯﺩﯼ ﻭ ﺟﻮﺍﺑﺘﻮ ﻧﺪﺍﺩ
ﺑﻌﺪ ﺩﻭ ﺳﻪ ﺳﺎﻋﺖ ﭘﯿﺎﻡ ﺩﺍﺩ ﺑﺒﺨﺶ ﻋﺰﯾﺰﻡ ﺣﻤﻮﻡ
ﺑﻮﺩﻡ
ﺧﺎﻟﯽ ﻣﯿﺒﻨﺪﻩ
ﺷﮏ ﻧﮑﻦ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﻬﺖ ﺧﯿﺎﻧﺖ ﻣﯿﮑﺮﺩﻩ ! ﺣﻤﻮﻡ ﺭﻓﺘﻢ ﮐﻪ
ﻣﯿﮕﻤﺎ !!!!!!
اصلا حسود نیستم
اما وقتی دیدم واس دوستم اس اومده :
کی میرسی عشقــــــــــــــم؟ فرو کنی واست بکنم تو حلقم اوق بزنم سرشو ناز کنم خیسش کنم بوسش کنم
یه ذرررررررررررررررره
فقط یه کوچولــــــــــــــــــــ ـــو دلم خواااااااااست
عمه ـم یا مجتبی؟ (sm59) پا گشا که دعوتشون کردیم کادویی ماشین اصلاح میدیم بهشون در حد چمن زن! (sm70)نقل قول:
ﯾﺎﺩﺗﻪ ﻗﺪﯾﻤﺎ ﯾﻪ ﻋﺪﻩ ﺑﻮﺩﻥ ﭘﺸﺖ ﻓﺮﻣﻮﻥ
ﭘﺮﺍﯾﺪ ﻓﯿﮕﻮﺭ ﮔﺮﺩﻥ ﻣﯿﮕﺮﻓﺘﻦ ﻭ ﮐﺞ ﻭ ﮐﻮﻟﻪ
ﻣﯿﺸﺴﺘﻦ؟ﺍ
ﺍﻭﻧﺎ ﺍﺯ ﺁﯾﻨﺪﻩ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﺑﻮﺩﻥ ﮐﺼﺎﻓﺘﺎ
(sm10)نقل قول:
به دوس دخترم که مثلا رئالیه ولی هیچی از فوتبال سرش نمیشه
بعد بازی ال کلاسیکو اس دادم:
خدا کنه این دفعه راموس جامو نندازه!
جواب داده:
.
.
.
.
خب خودت جاتو بنداز!!!!!!!!!
بگیر بخواب! ساعت دوعه! شب خوش بوس بوس عجقم!
من :|
راموس :|
لحاف تشک :|
کوپا دل ری :|
حلال زاده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm32)
دخدرا وقتى لپتابشون هنگ میکنه
هرکارى از دستشون بر بیاد میکنن که درست بشه
مثلا موس و تند تند تکون میدن
آبایم (sm10)نقل قول:
مای نیم نیز از راست به چپ بخوان ، می فهمی اسم من چیسه
مواظب باش زودپز نشه نسوزه ته بگیره (sm70)
حاج عاغا بالای منبر میگفته این خشکسالی و کمی باران مال حجاب کم خانمها و فساد و بی بندوباری ... است یارو از اون ته داد میزن میگه حاااجی بی خیال ، تو اروپا مرد ک.ون مرد میزاره دو متر برف میاد !!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)(sm30)
پوریا یه سری به خانواده بزن روز جمه ای همه ـش اینجا بودی فکر نکنن هنوز از دیشب خونه نرفتی (sm70)
یه دفه دیگه شمالی حرف زدی من میدونم و تو ها (sm142)نقل قول:
بی هدف ، واسه عمت زشته بخوره ، مجبی هم میخوره هم میک میزنهنقل قول:
اصن این پسره عشقه (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زشت دروغ ـه به قول فرمایش خودت...(sm10)نقل قول:
جهت اطلاع نه من خواهر دارم نه بابام! هرچی خواستی بگو دوستامم فحش خواهر تو دلشون میمونه نثار من میکنن با خیال راحت (sm120)
اون که همش فارسی بود ، فقط کلمه آخرو گیلکی گفتم ، چیسه هم ینی چیه ، با دقت بخون گیج نشو همش فارسی بود (sm70)نقل قول:
پیشتر زیاد تیکه انداختی الانم بگو چشم (sm35)نقل قول:
اون خط اولو دوبله کن مرسی (sm120)
صصصابر (sm132)نقل قول:
نه خیالت راحت تحت کنترله (sm120)
جات خالی همین نیم ساعت پیش از همون ماکارونی هایی که عکسشو گزاشته بودی داشتیم میخوردیم . (sm120)نقل قول: