یعقوب کریمی بهتر نبود ایا ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یعقوب کریمی بهتر نبود ایا ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو خفه شو دیوث تو این اوضاع ریدمال دنبال نکته مثبتی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته من بدم نمیاد که اوضاع قلعه بد شده (sm59) ولی استقلال بد بازی نکرد ، فقط سوتی این دیوانه باعث باخت شد (sm74)نقل قول:
فخرالدینی(sm2)
کسی از تاکتیک صحبت نمیکنه از دل و جرات صحبت میکنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما حمله کردید گل زدید بعدش ما حمله کردیم گل زدیم (sm120)
باز از تو قفس اومدین بیرون(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما بعد دربی که باختیم اومدیم شما جلوی نفت مسجد سلیمان مساوی کردین همتون نتتون قطع شده بود(sm120)
(sm98)کجا رفت دفاعنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی هم خوب بازی کرد نیمه دوم رو ولی هاشم رید به کُل تیم (sm3)
ممد كيسه كش (sm2)
نقل قول:
الان پرویز تیم نداره
دربی فقط تخم میخواد (sm176)
پرویز مظلومی اگه بردو باخت داشت
دنیزلی یا هر کی دیگه که دربی رو میبرد دلیلش تخمش بود
از دیقه 55 تا زمانی که لنگ گل رو زد چپیده بود دفاع(sm98) وقتی گلو زدن من گفتم لنگ بازیو میبره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)ریده بابا نمیدونم چرا برش نمیدارننقل قول:
مربی نیس که
اون درخشان که بد تگری زد با ترکیبش (sm2)آخرتِ شانس بود که برد وگرنه شلوارشو می کشیدن پایین قدیمیای لنگ
من بین دونیمه که باخته بودیم هم اومدم زر نزن (sm120)نقل قول:
یادته تا همین 1 ساعت پیش بحث فوتبالی نمیکردین(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طارمی (sm134)
بشین یه بار دیگه ببین ، اصلا نرفتن تو دفاع و خیلی هم خوب بازی کردن انصافاّنقل قول:
(sm2)از چیزی که داری صحبت کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از گل خوردن هافبک دفاعی میاره با 3 تا هافبک دفاعی از دل و جرات صخبت می کنه (sm2)
جفتشون بی خایه ان.. شما بدون اشتباه هاشم تا صبح هم موقعیت نمیتونستین ایجاد کنین..دفاعو کامل رید هاشم (sm3)
(sm2)(sm2)اين ديگه جايي واسه بحث باقي نذاشته (sm59)نقل قول:
همه پرسپولیسیا که میگفتن لیگ ایران واسشون اهمیت نداره با این برد احیا شدن (sm2)
(sm2)از شما انتظار دیگه ای نمیرهنقل قول:
باید کرار دیوث رو دار زد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درخشان دفاعی چید ولی بلد بود ببره قلعه نویی هجومی چید ولی بلد نبود ببره(sm120)
کل بازی 3 تا ضربه ازاد بود(sm120) و دوتا تیر(sm120)
(sm2)روحیه بگیریم واسه ادامه راه کنکور
دو دقیقه حمله کرد گلو زد (sm120)نقل قول:
من نگفتم خیلی خوب بودیم و بازی یه طرفه بود ولی 4 تا حمله درست حسابی کردیم گلو زدیم (sm120)
استقلال نیمه دوم رو خیلی خوب شروع کرد ، لُنگ اصن موقعیت نداشت ولی سوتی هاشم نابود کرد تیمونقل قول:
اتفاقا پیشنهاد میکنم تو یه بار دیگه ببین(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من گفتم الان گل دومو میزنه استقلال ولی نزد(sm120)نقل قول:
فک میکردم قلعه نیمه دوم همه رو بکشه عقب ولی عالی شروع کردن نیمه دوم رو ، باید گل دوم رو میزدن ، آرش خراب کرد تو 10 دقیقه اول نیمه دومنقل قول:
اون فخر الدین اینقد گوز گوز میکرد تیمو به فاک داد دقت کردین
(sm2)از اول فصل همش میگفت یه گل برای دربی کنار گذاشتم
نتم عجب سرعتی داره (sm2) (sm2)
یبار میگی پرسپولیس گفتم میزنه یبار میگی استقلال(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نمیخوای تاپیک متمرکز برد پرسپولیسو بزنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نفهمیدی هنوزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی لنگ گل اولو زد گفتم بازیو میبرن ولی قبلش استقلال حمله میکرد اونجا منتظر گل دوم بودم(sm120)
درکش سخت نی(sm120)
(sm120)بخاطر اشترم نهنقل قول:
این دهن لق زیاد زر میزنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه هر اتفاق بازی یه چیزی قبلش خورده بوده (sm2)
هاشم آخر بازی نشسته بود میخواست گریه کنه ، میدونست که بره رختکن قلعه نابودش میکنه
ایران و 5+1 به توافق رسیدند
ﺑﯽﺑﯽﺳﯽ : ﺗﻮﺍﻓﻖ ﺳﯿﺎﺳﯽ ﻓﺮﺩﺍ ﺍﻋﻼﻡ ﻣﯽﺷﻮﺩ
ﺧﺒﺮﻧﮕﺎﺭ ﺗﻠﻮﯾﺰﯾﻮﻥ ﺑﯽﺑﯽﺳﯽ ﺑﻪ ﻧﻘﻞ ﺍﺯ ﻣﻨﺎﺑﻊ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ ﻣﺪﻋﯽ ﺷﺪ ﻓﺮﺩﺍ ﺣﺼﻮﻝ ﺗﻮﺍﻓﻖ ﺍﻋﻼﻡ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ ﻭ ﺍﯾﻦﺗﻮﺍﻓﻖ ﺑﺎ ﻧﺎﻡ " ﺗﻮﺍﻓﻘﻨﺎﻣﻪ ﺳﯿﺎﺳﯽ " ﺍﻋﻼﻡ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ.
امروز سعود الفیصل وزیرخارجه عربستان به وین رفت که خود نشانه از اتفاقی جدی است.
نقل قول:
کجا عالی بود.خدایی بایذ مقابل این لنگ اینطوری بازی کرد؟غیر تیرک هیچ کاری نکردن
تو نمیتونی پیش بینی نکنی ؟(sm120)نقل قول:
ولی الان پیروانی و دایی چه حرصی میخورن (sm120)
بیانیه رو بین دو نیمه نوشته بودن (sm120)
سقت سیاس پس(sm25)(sm25)نقل قول: