با اختلاف (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
با اختلاف (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا بازی یه موقعیت نداشته همش وسط زمین بوده از کجاشون در میارننقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدم یاد تام هنینک اوربو میفته(sm120)
امار جام داره میگه (sm25) برو سرچ کن ببیننقل قول:
مسی رکورد کمترین میزان دودنگی تاریخ جام جهانی رو فکر کنم با اختلاف زده(sm10) (sm120)
اونقدی که رئالیا ناراحتن، مردم برزیل و مردم هلند نیستند(sm120)
از مال بلژیک و سوییس و هلند بالا رفتن، هفته بعد هم از مال آلمان بالا میرن که مسی جام نگیره(sm120)
با اختلاف(sm120)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با آمار کاری ندارم من بازیشُ 2 سال پیش دیدم این 2 سال اخیر هم دیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خود خدا بیاد پایین بگه مسی خوب بوده من قبول نمیکنم(sm25)
خیلی خوشحال شدم برا بدترین تیم تاریخمون ولی با بودن مسی یه کمی تلخ شد دیگه کاریشم نمیشه کرد فعلا بختک تیمه(sm25)نقل قول:
اون که 100 درصد 2 سال پیش کجا الان کجا (sm25)نقل قول:
البته مسی دو سه تا پاس گل (sm2) داشت انگار اون طور که من از یوسفی شنیدم (sm120)نقل قول:
بی موقعیت ترین نیمه نهایی جام جهانی (sm120)
یک عکس العمل هم نداشتن فکر کنم دروازه بانا (sm120)