(sm50)(sm50)(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)(sm50)(sm50)
چه گناهی خب حواسشُ جمع کنه دیگه کارِ بچه بازی نیست که (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره این اقتصاد حالا حالا ها کمر راست نمیکنه (sm25)
نمیشی من تورو میشناسم (sm120)
همینه دیگه (sm120) اینم شانس منه بدبخت ِ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متاسفانه(sm25)
به خاطر خودت که نمیگی ؟ (sm2)
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چیزی رو توجه کردین ؟ (sm120) بانوی بزرگ همه پُستا رو تشکر میزنه (sm120)
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گویندکسان بهشت با حور خوش استنقل قول:
من میگویم که آب انگور خوش است ...
الان من حورم یا آب انگور ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرت حسین چه حرامی ست که عالم همه زان میجوشند ...
(sm202)نقل قول:
دارم فضارو عرفانی میکنم