مرسی داداش....من فکر کنم ی هفته قبل آلبوم نقطه ضعف پخش میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مرسی داداش....من فکر کنم ی هفته قبل آلبوم نقطه ضعف پخش میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صد در صده پخش یکیش قبل البومنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقطه ضعف ارزش این انتظار رو داره
آره حتما(sm118)نقل قول:
فعلا از این اهنگ از اخرین البوم تارکان لذت ببرید عالیه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوارم در حد همون قدیمی ها هیت بشهنقل قول:
البته من حس و حال کار رو گفتم و گرنه از شادمهر فعلی نباید توقع ستاره و علامت سوال رو داشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی تو اون سبکه و کار قشنگی شده
اگه بخوای نظرتو بگی نقطه ضعف را تو رتبه چندم آلبوم قرار میدی؟؟؟ فرض میکنیم آلبوم 9ترک باشه..از 1تا 9 نقطه ضعف تو کدوم رتبست از نظرتنقل قول:
(sm2)
(sm77)