میترسم باز برید تو یاهو دسیسه چینی کنید(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
میترسم باز برید تو یاهو دسیسه چینی کنید(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچها رم کامپیوتر الکی درگیر از چیه به نظرتون؟
کار خاصیم نمیکنم!!!
شمس تبریزی به دورت هیچ کس هشیار نیست
کافر و مومن خراب و زاهد و خمار مست (sm181)
بابا کتاب خون
توی جندوانه گفت که داره البوم میده بیرون با تهیه کنندگی علی اوجی!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هم این خواننده شد هم اون تهیه کننده!
اقا زشته محرم نزدیکه
- (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm98)
(sm93)نقل قول:
مگه خندوانه میبینی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو بگیر نصب احتمالا مشکلت حل میشه
این مسابقشو دوست دخترم گفت ببین قشنگه مام نشستیم دیدیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه پای یک زن در میان است ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه بدتر واسه اینکه مطمئن بشه دیدم یا نه اخره شب خلاصه مسابقه رو ازم میخواست(sm2)(sm2)نقل قول:
(sm2) الهی العفونقل قول:
چه عشقی و چه جنونی ... (sm181)
(sm51)نقل قول:
باز کجا رو ترکوندی(sm2)نقل قول:
چه مشکلی امیر(sm120)
چی ؟نقل قول:
سلام اقا من یه غلطی کردم تیشرت سفارش دادم پولشم انلاین پرداخت کردم هم پولم رفت هم تیشرت من چجوری شکایت کنم (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
اون پستی که لینک گذاشتم خودمم
اگه مشکلت حل نشد تیم ویوور بده برات اوکی کنم
یعنی من دوست دختر دارم ! بابا دلمون کباب شد (sm2) دلمون خواست (sm2) دلمون ضعف رفت (sm2)نقل قول:
ملت همه فهمیدین این الدنگ دوست دختر داره ؟؟؟ (sm2)
ابتدا نرم افزار زیر رو نصب کنید: (این برای راحتی کار با ریجستری است و گرنه ضروری نیست و با ادیتور پیشفرض ویندوز نیز قابل انجام است. برای آن regedit را در run اجرا کنید.)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکنون نرم افزار را اجرا و مسیر ریجستری زیر را کامل کپی کنید و در Address پیست و اینتر کنید (کلیک سه گانه کنید که کامل انتخاب شود)
HKEY_CLASSES_ROOT\Wow6432Node\CLSID\{42aedc87-2188-41fd-b9a3-0c966feabec1}\InProcServer32\
اکنون باید دسترسی به این کلید را آزاد کنید برای این کار بعد از اینکه به مسیر فوق رفتین روی InProcServer32 راست کلیک و روی Permissions سپس Advanced سپس Change سپس Advanced سپس Find Now کلیک کنید.
اکنون از لیست پایین Administrators ( نه Administrator ) را پیدا ، انتخاب و ok کنید و همه ی پنجره های قبلی را نیز ok کنید. حالا یه بار دیگه تو همون اولین پنجره که با کلیک روی گزینه Permissions باز شد Administrators را در حالت انتخاب قرار بدین و از پایین تیک Full Control را بزنید و ok کنید.
اکنون روی (Default) دابل کنید و مقدار آن را از
%SystemRoot%\SysWow64\shell32.dll
به
%SystemRoot%\system32\windows.storage.dll
تغییر بدین.
همه ی مراحل رو برای کلید زیر نیز انجام بدین:
HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{42aedc87-2188-41fd-b9a3-0c966feabec1}\InProcServer32\
منبع:
همچنین می تونین از فایل های ریجستری زیر برای تغییر مقدار کلیدها استفاده کنید. ولی توجه داشته باشید که این فایل ها دسترسی را آزاد نمی کنند و برای آزاد کردن دسترسی باید حتما کارهای گفته شده را انجام دهید
دوتاش یکیهنقل قول:
اون فایلا که گذاتشم همون تغییراتو اتوماتیک انجام میده
اگه نشد با اون فایلا باید دستی بزنی
همدستی آئودی با فولکسواگن!!!
برا من رو سیستم شدنقل قول:
ایراد از ویندوز نیست از انتی ویریوس Eset باید صبر کنیم ورژن جدیدش بیاد
ولی فعلا با همین روش دستی مشکل حل میشه
نماینده های رسمی معرفی شده ایران در سایت Eset
دستی بزننقل قول:
ویندوزتو عوض کن ..نقل قول:
(sm50)
اون دفه من چیزی نگفتم که ..نقل قول:
من الان اینجا پرسرعت ترین رابط کاربری رو دارم تو ویندوزم .. (sm50)
نوووووووووووووووووووووووو وووووووور ..
(sm2) الی برا 4 تا آیکون بش گفتی ویندوز عوض کنه ..
(sm19)نقل قول:
یا حضرت مولانا مددی (sm81) (sm146)
بزقوش این مشکلات در رابطه با تی شرت پیش میاد تو باید ریسک نمیکردی و دمپایی نیکتا سفارش میدادی تا صحیح و سالم برسه دستت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرفی ندارم به تو دیوث بزنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی شده دوباره که دست به دامان حضرت شدی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]