اینستاگرامو میشه رو لب تاپ نصب کرد ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
اینستاگرامو میشه رو لب تاپ نصب کرد ؟
فکر کنم جزو غنایم میگیرنش.. همه بهش تجاوز میکنن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زوج جانی دپ و گلشیفته(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالم بهم خورد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرتضی بکش بیرون(sm120)نقل قول:
تا میام بکشم بیرون همون شبش باز میبرم(sm173)نقل قول:
عجب تقلیدی زدن این گروه(sm2)
ولی اینده دارن .. همینجوری ادامه بدن میتونن ادای فریدون و رضا صادقی و یزدانی هم دربیارن(sm120)
از امیر قلعه نویی در خصوص رفتن قوچان نژاد به قطر سوال کردند که وی افزود: "در این مورد از من سوال نکنید چون متهم می شوم و قلم به دستان و مسلمانان عمروعاصی و اجنبی پرست من را هدف قرار می دهند. در این مورد از همان هایی سوال کنید که سالی یکبار هم به حمام نمی روند!"
رید به عادل(sm2)
فکر کنم ژل تاخیری استفاده کردی(sm120)نقل قول: