(sm120)هفته پیش سر یک بازی 3میلیون 700 تبدیل به40هزار شدخ.اهرتو اودینیزه(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)هفته پیش سر یک بازی 3میلیون 700 تبدیل به40هزار شدخ.اهرتو اودینیزه(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
(sm2)(sm2)
بابا دیوانه ای.. پولو میگرفتی در میرفتی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺩﺭ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﯾﮏ ﺷﺎﻧﺰﺩﻫﻢ ﻧﻬﺎﯾﯽ ﻫﺴﺘﯿﻢ ﺍﻻﻥ، ﺷﺎﻧﺰﺩﻩ ﺗﯿﻢ ﻫﺴﺘﻦ ﮐﻪ 8 ﺗﺎ ﺣﺬﻑ ﻣﯿﺸﻦ ﻭ ﻫﺸﺘﺎ ﺻﻌﻮﺩ ﻣﯿﮑﻨﻦ ﭘﺲ ﺑﻬﺘﺮﻩ ﺑﮕﯿﻢ ﺗﻮ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﯾﮏ ﻫﺸﺘﻢ ﻧﻬﺎﯾﯽ ﻫﺴﺘﯿﻢ!
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
میگیرم میگیرم(sm2)(sm2)نقل قول:
من اخرش ترکیدم گفت همکار عزیزم محمدرضا سلمانپور(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محمد رضا احمدی + ... سرمدی(sm120)
آقای صدا جان جوانی(sm111)
به گا دادی که.. چیو میگیری.. خ.ایه باقرو(sm2)نقل قول:
نه باو خواهر تیک90رو اباد کردم اخریا با همین فرمول {برد تو یه سایت .مساوی تو سایت دیگه}(sm2)نقل قول:
من سر همین کنار کشیدم اخرنقل قول:
برد تو ی سایت مساوی تو ی سایت دیگه
اون تیمه باخت نداشت تو زمینه خودش اصن.. اون یکی هم برد نداشت کلا بیرون خونه
زدو همه چی برعکس شد... منم گفتم اخرش باعث میشم حق تیما ضایع میشه.. نتایج جابجا میشه.. ی تیم دیگه قهرمان میشه.. کشیدم بیرون(sm2)