تاریخ من طولانی ست اما دستانم کوتاه بود و دهانم دور
نه آنقدر توانی که عرق از جبین پاک کنم و نه آنچنان که خشمم دلیری کند
مرگ پول منه که تو جیبته پفیوز (sm50)
فعلا بدرود (sm155)
نمایش نسخه قابل چاپ
تاریخ من طولانی ست اما دستانم کوتاه بود و دهانم دور
نه آنقدر توانی که عرق از جبین پاک کنم و نه آنچنان که خشمم دلیری کند
مرگ پول منه که تو جیبته پفیوز (sm50)
فعلا بدرود (sm155)
مرسی مینا (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل آکتورای خبره شبیه پاول نیومن (sm242)
ممنون(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهش گلم(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پوريا جونم ممنون بابات جوكهات (sm134)
درود بر تو (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زمین نیست تخت میلرزه منم همین حسُ دارم همیشه (sm120)نقل قول:
(sm134)
نموده نباشی (sm120)
(sm74) بر عکس من حتی موقعی که زلزله نمیاد حس میکنم زمین زیرم داره میلرزه! (sm2)
چی شد نگاه اون به قلبت نشست گناه من چی بود که قلبم شکست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
....... مرسی از راهنماییت (sm127)
ببین الان سایز عرض عکس رو که میزنم 600
بعدم طول اتوماتیک خودش تغییر میکنه به نسبت عکس که تصویر بهم نخوره
حالا یه عکس 600 در 600 دارم از طول طول کشیده شده خواستم خودم درستش کنم
این تیگ رو هم نداره هر چی گشتم
اوکی نسخه های متفاوت داریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون شکل میبینی بین نوشته width و height؟ همونِ... بزن ببین میشه
نگاهم نکردی رفتی از کنارم تو رفتی غم گرفت روزگارم چرا نگاهت قلبمو ندید تو قلب تو کی رو اسم من خط کشید باید دلو از عشقت رها کنم حساب تو از عشقمون جدا کنم نگو به قلبم عاشقی هنوز نگو به من بگو به عشقمون بسوز هوای چشمات درد عشق تو شبهای غمگین سرد عشق تو چی شد نگاه اون به قلبت نشست گناه من چی بود که قلبم شکست