عقل و عشق افتضاح تر از همهنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
عقل و عشق افتضاح تر از همهنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حاضرم حالا بیا اینجا را ده بار پشت سر هم گوش بدم ولی یک بارم دلم نمیخواد این اثر مفتضح را پلی کنم (sm3)
رابطه هم ویلون داشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از پارسال عقل و عشق رو تو فولدر آلبوم نگه داشته بودم
همین یک ساعت پیش زدم پاکش کردم (sm121)
(sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm14)
نمیدونم چرا تا حالا اینکارو نکرده بودم با این که هیچ موقع گوش نمیدادمش
حالا این آلبوم تصویرم بیاد مگر این عوامل تجربه طلب دست از سرش برمیدارن بعدش حتما نوبت تک آهنگ دادنه (sm98)
نه داداش اینا با تک آهنگ راضی نمیشند....حتما باید آلبوم درست کنند(sm120)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا همینجا هم خیلی بیشتر از کوپنشون با شادمهر کار کردن
خدا نکنه آلبوم سومی با این عوامل در کار باشه (sm138)
به صورت تکنوازی نبودنقل قول: