پلکی بزن ای مخزن اسرار(sm181)
نمایش نسخه قابل چاپ
پلکی بزن ای مخزن اسرار(sm181)
اگر سلطنت بلد نباشم، سلطنت نمی کنم، اگه زندگی بلد نباشم زندگی نمی کنم، اما اگر دوست داشتن رو بلد نباشم به خاطر تو یاد می گیرم...
عشق دروغی بود که در تمام این سال ها باورش داشتم و چه تاوان سنگینی داشت همین اشتباه کوچیک!
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرستادم (sm120)
(sm198)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من میخوام از جنبه جهان بینی بهش نگاه بندازم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه لب هایی جون میده واسه(sm59) ابروها که کمانی(sm19) چه دستان لطیفی (sm51)