(sm120)سینا سه شنبه اغاز فصل جدید
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)سینا سه شنبه اغاز فصل جدید
منظورت از فصل جدید چیه؟
(sm128) موزیک البوم
آهان از سه شنبه محرم تموم میشه؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه منظورم البوم میاد
البته از امروز محرم دیگه نیس ولی خب صفر که هس (sm2)
راست میگی حواس منو !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر صبح هنوز سرحال نیومدم!
ما بریم به زندگی برسیم بای مرسی که توضیح دادی
امراه هم تسلیت گفته (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جولیشونم رفت (sm120) رسمی رفت (sm50)
خبر کناره گیری آنجلینا جولی، سوپراستار مشهور هالیوودی، اگرچه غیرقابل پیش بینی نبود، اما تمام رسانه های سینمایی را تحت تاثیر خود قرار داده است. آنجلینا جولی که چند سالی است علاقه خود را به کارگردانی و نیز فعالیت های بشر دوستانه، به وضوح نشان داده است، در گفتگویی با نشریه De Jour در پاسخ به سوال مصاحبه گر گغت که قطعا از بازیگری کنار خواهد رفت. جولی این ستاره 39 ساله امریکایی که امسال فیلم شکست ناپذیر را کارگردانی کرده گفت: من هیچ وقت دوست نداشته ام در مرکز توجه باشم، هیچ وقت طرفدار بازیگری نبوده ام. هیچ وقت فکرش را هم نمی کردم بتوانم کارگردانی کنم، اما قطعا تمام تلاشم را می کنم تا کارگردانی حرفه من بشود. جولی در حالی این سخنان را به زبان می آورد که به نظر می رسد علاقه اش به کارگردانی تنها دلیل خداحافظیش از بازیگری نیست. او که چند سالیت در فعالیت های بشر دوستانه حضور پررنگی دارد، به نظر می رسد رویاهای بزرگتری را در سر می پروراند. حتی تغییر سبک لباس پوشیدن و آرایشش که روز به روز رسمی تر می شود، نشانه ای از حرکت های آتی جولی است، گاه در حرفه کارگردانی و گاه در حوزه سیاست و حقوق بشر.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در تصویر زیر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] در سنگ قبر تراشی بهشت زهرا(س) که هنوز بر روی قبر آن مرحوم نصب نشده است را می بینید.
به توافق نرسيدن ؟
خیر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید یکم دیگه باج بدن (sm120)
باشه اميرنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميرم و ميام ميذارم (sm127)
گوه خوردن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیاد باید بخورن (sm120) مگه عربا و اسرائیل میزارن به نتیجه برسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد امروز بهترين زمان واسه رسيدن به توافق ِ
چون كمتر كسي انتظار رسيدن به توافق ِ جامع رو داره و همه از تمديد مذاكرات حرف ميزنن
واسه همين هم تندروهاي اين ور هم تندرو هاي آمريكا كمتر ميتونن دخالت كنن
هر موقع مذاكرات داشت به يه جايي مي رسيد اين تندروها (sm3)اومدن خرابش كردن
(sm27)
تندروهای آمریکا اسمشون بد در رفته (sm120) عربا از همه بدترن (sm3)
به عربا چه
باع (sm120)اگه اين مجلس آمريكا دموكرات بود خيلي زودتر به توافق ميرسيدن
عربا مثه سگ از ایران میترسن
آدم یاد دونگ یی میافته که رفت دیوار خونشو خراب کرد و ... (sm2)
با وجود پایان یافتن دوران ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد همچنان مراجعات مردم به وی برای رفع مشکلات ادامه دارد.
منزل محمود احمدی نژاد رئیس جمهور سابق پس از پایان ریاست جمهوری خود هم*اینک در میدان 72 نارمک در دورترین نقاط شرقی تهران همچنان محل رجوع جمعی از مردم است.برخی از شهروندان تهرانی روزها با صف کشیدن در مقابل منزل رئیس جمهور سابق ضمن دیدار حضوری و بیان مشکلات خود نامه*هایشان را نیز به دست وی می رسانند.
150 مگی
بارون های پشت شیشه، من و تنهایی و تقدیر (sm50)
باع (sm120)
هزار و یک شب من پر ازصدای تو بود
لزومی ندارد
نام تمام کسانی را که دوست داری
به خاطر بسپاری
تو برای دوست داشتن آمده ای
نه برای داشتن
بنابراین
حرفی اگر راه گلویت را بست
کافی ست در دلت بگویی "یک لیوان آب"
.
.
صدای راه پله می آید/ حسین صفا/ نشر نیماژ
---------
زندگي با چش ِ باز زندونه
چشامو كه ميبندم كي ميدونه
--------
دنياي من با چش ِ بسته زيباتره
توو اين همه زيبايي چشامو ميبندم مگه خوابم ميبره
------------
همه عاشقا دارن چش چش ِ همديگه ميخندن
من يه عمر ِ واسه ديدن ِ عشقم چشامو ميبندم
-------------
يه صدا فقط مياد
صداي دل كه بد شكست
---------
انگاري دلت گرفته آخدا عيبي نداره
گوش نكن يا كه نبين
تو فقط گريه بكن
گريه بكن تا كه بباره آسمون
--------
آه که این لعنتی ... این قرص های افسردگی ، رنگ به رنگ دُز به دُز ، به باد داد آرام ِ زندگی
( شال ، کاوه آفاق )
---------
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
(sm165)
(sm115)
(sm2)البوم رضا صادقی بنده خدا سینا
روزی پسرکی وارد مغازه ای میشود و مغازه دار در گوشِ مشتریش میگوید:(sm50)
«اون پسر رو میبینی؟ اون احمق ترین پسرِ دنیاست! ببین الان بهت ثابت میکنم!»
مغازه دار یه اسکناس یک دلاری توی یک دستش و دو تا سکه ی 25سِنتی توی دستِ دیگرش میگذاره و پسرک رو صدا میکنه و بهش میگه:
«پسرم، کدوم دست رو میخوای؟»پسرک سکه ها رو بر میداره و از مغازه بیرون میره.
مغازه دار رو به مشتری گفت : «نگفتم؟»
بعدا وقتی مشتری از مغازه بیرون میاد، پسرک رو میبینه که داره از مغازه ی بستنی فروشی میاد بیرون.
میگه : «عمو جون, میتونم بپرسم چرا توی مغازه سکه ها رو انتخاب کردی؟»
پسر در حالی که بستنی رو لیس میزد، رو به مرد گفت:
«چون روزی که اسکناس رو بردارم، بازی تموم میشه!»
(sm50)
راستی خواب محسن رو دیدم (sm74)
نمیدونم با ۴ نفر بودیم محسن هم یکیش بود داشتن اهنگ میخوندن همینجوری تو اتاق یهو محسن زد زیر اواز تو خواب گریه کردم اصن یه وضی (sm81)
"دریا"
سکوت کرده بودند
و دریا
به جای هر دویشان حرف می زد ...
(sm2)
(sm77)
گفته باشم هنوزم اگه دلت گرفتس , بیا که کنج قلبم جا واسه ی دلت هس
حالا که تقویم من زمستوناش زیاده , تو کوچه های سردش همیشه برف و باد ه
ناز نفست .... (sm50)
شمـا رو به تـرجمـه قسمتی از آهنگ مفهمـومی (sm50)جنیفر لوپـز و ایگی دعوت مینمـایم:تو یه کـ/و/ن بزرگ داریاون دیوونه نیستکـ/و/ن بزرگ
تو یه کـ/و/ن بزرگ داری
عزیزم،خیلی به چشم میای
منظورم اینـه که خوبی،جذابـی
ولی بیشتر از همه ک/و/ن بزرگـت به چشم میاد
فک کـنم برای آهنگ فیلم های الکسیس تگزاس ساخته شده !
(sm2)
(sm155)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
run , run , run , run , run , run (sm50)
چرا همه چی ۶ بار تکرار میشه (sm2)
مرتضی چه کردی