برا تو جالبه ، نوشته ی حریصش هم هست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
برا تو جالبه ، نوشته ی حریصش هم هست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm25)
(sm2)
عکس محسن تو کار باشه یا نه
متن ترانه تو کار باشه یا نه
(sm155)
کاور چشمه ی طوسی فقط یه عکس آماده بود ، نوشته هم نداشت (sm70)
ایمیل زده میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا همه وسواس هایی هست که الیاس یه خشخاش میزنه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با توجه به زیق وخت همین خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میزنیم
بذارید من یه طرح براتون بزنم (sm50)
(sm98)
کجاش تخمیه؟ باید به کار بیاد. اون فونتی که سجاد گذاشت تخمیه نه اینی که کارو شیک کردهنقل قول:
دخترام کسخلنا ، تو یه گروه کل *** انداختن ، از کونشون عکس میزارن که ببین کی *** تره (sm2)
نقل قول:
هیچ فونتی نمیتونست اونجارو پر کنه . جز همین فونت ساده
رضا صادقی تو اینستاگرام 100 هزار فالور رو رد کرد
(sm148)
هیچ کسی به اندازه وحیدخراسانی از این برد پرسپولیس خوشحال نمیشه (sm2)
چشای مونده به راهو (sm88)
شب تنهایی آه و(sm88)
یه دل بی سر پناهو (sm88)
منو خونه(sm88)
ساعتای غرق خوابو (sm88)
این منه بی تو خرابو (sm88)
یادت هرگز نمیمونه(sm88)
یادت هرگز نمیمونهههههههههه(sm88)
یادت
نمیمونه(sm81)
من گفتم طرفدارای چاوشی از طرح احساسی خوششون میاد
همه دارن یکی یکی طرحه رو میزارن کاورشون
(sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مایه ی خجالت و تاسف است که محسن چاوشی با اینهمه ابهت و پرستیج ، مدیران فنزش از عکس های آماده استفاده میکند (sm25) هیهات هیهات (sm25)
(sm25)
(sm98)
هیهات منه الذله
هیهات منه الذله
ای رهروان قرآن در راه عشق و ایثار ....(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تا حالا با فتوشاپ کار نکردم ، الان منم یه کار میزنم (sm2)
حلبی آباد نیس ؟
اون یارو هم عباس معصومی نیس ؟
کوشان(sm2)
(sm27)
اینم طرح سینا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
01 Mohsen Chavoshi - Mige Doosam Nadareh
02 Sina Hejazi - Bezar Began
03 Morteza Pashaei - Ghalbam Roo Tekrare
04 Shahram Shokuhi - Moghaddas
05 Iman Ghiasi - Darya
06 Mehdi Yarrahi - Khoda Be Hamrat
07 Ali Lohrasbi - Gole Roz
08 Reza Sadeghi - Faal
09 Amir Masoud - Mesle Oun Rouza
10 Ehsan Haghshenas - Asheghe Cheshmat
11 Erfan Memari - Az Oun Rouz Ke Rafti
زیر آپ ..
فک کنم طرح سینا رید به سرعت سایت (sm120)
(sm2)
(sm120)
عباس معصومی کیجائه ؟(sm120)
بچه ها اموزش رقص ایرانی کیلیپی چیزی سراغ دارین؟
(sm2)دهنت سرویسنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم عروسی در راه باشه(sm25) چون هر موقع نزدیک عروسی میشه کاربرای سایت میان اینجا آموزش رقص میخوان(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بینظیر ترین کانورتر موزیک که تا حالا کار کردم !!!!
رونالدینیهو(sm77)
امادگی بدن (sm77)