- (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
- (sm50)
خسته و در به در شهر غمم
- (sm50)
عصای موسی تو کیونت یاران چرا میخندی پفیوز(sm2)
کجا میخندم !!!!!!!!!!!!!
تک تک تاپیکای من شکلک خنده گذاشتی دیوث(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب باید همونجا میگوفتی
آخه مگه یکی دو تاس همشو به گوه کشیدی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
سلام دوستان شما هم شباهت بین این دو آهنگ حس میکنین یا من اشتباه میکنم!؟؟
هلن - عاشق شدن با تو
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Thanos Petrelis - Adiorthoti
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از آهنگ و نوع خوندنش مشخصه که احتمالا یکیه شبیه هم
(sm2)(sm30)نقل قول:
نظر کارشناسانهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر از یونانی ها کاور میکنه و خواننده های ایرانی از شادمهر و کلا اهنگ های یونانی شباهت زیادی به اهنگ های ایرانی دارن
پ ن ..بهم دیگه ربط دارن
هادی قرار بود به من یه چیزی بدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی بود ؟ یادم رفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پخ چک کن
(sm50)
کککککککووووووننقل قول:
ای یاران منحرف عکسای پیمان روت اثر گذاشتهنقل قول:
یه اهنگ بود
(sm19)نقل قول:
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاور نیست از این شباهتها پیش میاد دیگه (sm120)
- (sm50)
تم کار خیلی به هم نزدیکهنقل قول:
- (sm50)
- (sm50)
محو گذشته ها شیم (sm50)
مشغول تماشای ویرون شدن من شو(sm74)
با تو ای همدرد
جز یاریت یاری ندارم (sm50)
با تو درمان یافت این دل
سر نپیچم هرگز از ان عهدو پیمانی که بستم (sm50)
کوچه تا کوچه هراس
خونه تا خونه عزا
دل به دل نفرین.............
چه تصویر غریبی همه بی سر (sm50)
به فکر راهی شدنم
همیشه تنها بنویس
نفس اگر امان نداد
روی خوشی نشان نداد
رفتو دوباره برنگشت
مرا دوباره جان نداد
- (sm74)
مثل من کسی به پای عشق سر نداد (sm27)
یاران می گم اینجا خوب اسپم می دیا(sm128) خودت می نویسی خودت می خونی(sm2)
اینا اسپم نیست در دله (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهمانان گرامی لذت میبرند(sm120)
نقل قول:
دوستت داریم(sm127)