نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تک خور نباش (sm51)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تک خور نباش (sm51)
یا ابوالفضل (sm2)گفتم واسه تو نفرستما خودم میدونستم چشماتو درویش کن (sm39) ...همین روزاست که بیای بگی گلای قالی رو برام بشمار (sm2)(sm30)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی مگه قرار نبود بیای اراک پیش من ؟
میلاد تو هم عکستو بفرست ببینم چی تو چنته داری(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشماتو اینجوری نکن واسه تو نمیفرستم
همینم مونده عکسو بندازی تو گوشیت بری تو حموم (sm30)
چه دستهای لطیفی داری جون میده با دستاهات بگیریش و با اون لبهای عسلیت بلیسیش(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی شب بیا پستو برات خاویار همراه پیتزا پپرونی،سالاد فصل + 6 نوع نوشیدنی گرفتم یه فیلم عاشقانه هم دورهم میبینیم(sm59)