هرگز اون نگاه مهربون تو
بی تفاوتی رو یادِ من نداد (sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
هرگز اون نگاه مهربون تو
بی تفاوتی رو یادِ من نداد (sm127)
بهتره 13 روز دیگه صبر کنیم بعد نظر بدیم
غیر این، کار دیگه ای نمیشه کرد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید فقط صبر کرد.
(sm98)
اکثر سازهای آلبومو شادمهر زده ضمن اینکه یه در صد فکر کنید شادمهر در تنظیمها مو رو از ماست نکشیده باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببینیم چی در میاد دیگه چیزی نموندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رضا رشیدپور تو هفت داره میگه یه سری ها هم هنرشون اینه قبل اینکه فیلمو ببینن نقد میکنن. یاد اینجا افتادم. خخ
جو اینجا که مشخصه شک نکن بهترین کارها هم قرار باشه تو آلبوم باشه به خاطر عوامل و اسمها با خاک یکسان میشه پس اینجا منتظر تعریف و تمجید نباید بود از الان باید کوبید تا بقیه هم تحت تاثیر جو اینجا قرار بگیرننقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درست نیست تا البوم نیومده نظر بدیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی به نظر من این البوم از تجربه کن ضعیفتره اینطوری احساس میکنم
دقیقا (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای کاش میشد (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]