بعدشم شما که مدیرعاملتون (واعظ ) اومد گفت به من گفتن فلان مقدار پول بده میخوایم بدیم به روشن ایرماتوف تا بازیو واسه استقلال دربیاره(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
بعدشم شما که مدیرعاملتون (واعظ ) اومد گفت به من گفتن فلان مقدار پول بده میخوایم بدیم به روشن ایرماتوف تا بازیو واسه استقلال دربیاره(sm2)
ربطی به علی دایی نداشت وگرنه خودش اصلا این مسئله رو پیش نمیکشید.. اگرم داشت برا وقتی بود که راه اهن بودننقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بقیه بازیکنا اشتباه نمیکنن شما قهرمان میشین؟.. دروازه بانای خود پرسپولیس اون سال کم گند زده بودن؟ (sm120)
ولی اینکه یکی رفت و برگشت گند بزنه اخر سال هم بخریو 1 دقیقه بازیش ندی دیگه خیلیه(sm120)
اگه به گفتن باشه که 100 نفر گفتن تا الان قلعه نوعی قبل اینکه فصل تموم بشه با بازیکنا برای فصل بعد توافق میکنه
بیخیال نه تو قانع میشی نه من(sm120)(sm10)
(sm120)بیا به هم بگیم شما
(sm174)
ببند نیشتو(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی کی اهنگو میکشین بیرون پس(sm74)نه به اون البوم دزدیتون که شب قبل از پخش البوم.. البومو کش رفتین.. نه به اینکه ی اهنگو از تو فیلم نمیتونین بگیرین(sm120)
میخندی؟(sm102)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با یه خانوم محترم درست صحبت کن پسر جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]