هیچی واسه من اندازه این که مرده خورا و نازی ها جام ببرن سوزش نداره (sm3)
نمایش نسخه قابل چاپ
هیچی واسه من اندازه این که مرده خورا و نازی ها جام ببرن سوزش نداره (sm3)
پس میگیم لاوتزی به تنهایی آرژانتین رو قهرمان کرد. خوبه امین؟(sm2)
حرص نخور جان مو(sm120)
اخه ادم زورش میگیره یه سری اصلا همه چیو ول کردن فقط میخوان همه چیو تموم کنن به اسم یه بازیکن تموم شده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما همیشه مظلوم بودیم (sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین بازیکن به قول تو (تموم شده)، اگه نبود آرژانتین از گروهش هم بالا نمیومد(sm120)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رضا روبن و فنپرسی کجا کسی که هواداراش میگن بهترین بازیکن قرن شایستشه کجا......نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن آمار گلزنی تو لالیگا هم من میدونم هم تو که خیلی اعتبار نداره....تو هیچ لیگی 60 تا گل کسی نمیزنه ولی اینا هر سال همین قد میزنن...
فاصله رئال و بارسا با بقیه ی تیما بیش از حد زیاده....درسته این 2 تا آمارشون خیلی خوبه ولی ضعف بقیه هم باعث بالا رفتن آمارشون شده.....
(sm25)
کاش بعضی از بازیکنا میتونستن تیمشونو از مرحله گروهیم بالا بیارن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارژانتین اگر قهرمان شه نقش تیم ارژانتین از همه بیشتر بوده البته بعد از شانس و اقبال (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان خودش این طوری بهش خیانت نکنین (sm120)
بعضی تیما اسیر داوری شدن بعضی تیما مدیون داوری(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به وقتش میگن مسی بهترین تاریخ اما جایی که به نفعشون نیست میگن مسی همسطح روبن و فن پرسی (sm120)
من دیگه حرفی ندارم (sm120)