هادی غلط میکنه بیاد هادی فقط پیش من میاد(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هادی غلط میکنه بیاد هادی فقط پیش من میاد(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ن من قول تورو نمیخورم سابقه ت خیلی درخشانه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزم اول خودتو ثابت کن غذاهارو برام بفرست (sm51)بعد اگه دیدم قصد و قرضی نداشتی میام پیشت (sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر تشته اینجا خوابیده اگه دختر بودم چی کار میکردین (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول بپا از حول حلیم نیفتی تو دیگ (sm2)
اینجوری نباشنقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه جای ایران سرای من است حمام هم یکی از اون جاهاست
من ببین عکس و شماره ام همه جا پخشه
با من هماهنگ کننقل قول:
من با تو قهرم (sm50)
با کی فهری ؟
فلیم سینمایی آواز قو
دیر زود داره ولی سوخت سوز نداره این شتریه که رو همه خوابیده رو تو هم میخوابونمش(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو خودتو نشون بده من بهترین رستورانهای فرانسوی میبرمت(sm70)