نمیشه اینطوری شما دو شغله محسوب میشی یا اینجا یا اونجانقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نمیشه اینطوری شما دو شغله محسوب میشی یا اینجا یا اونجانقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متاسفانه جرات نداریم خودمان باشیم و همین سبب شده همیشه برای دیگران نقش بازی کنیم. شاید دلیل اصلی اینه که خودمان را قبول نداریم. اشکالی نداره کاری کنیم که دیگران دوستمان داشته باشند ولی چرا عملا آنگونه نباشیم که نمایش میدیم. فکر نکنم کار سختی باشه.
من برای خدمت آمده ام ...(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیازی به نقش بازی کردن نیست شب که میری سرت را بزاری رو بالش بخوابی خودت میدونی با خودت چند چندی وجدانت که آسوده باشه راحت میخوابینقل قول:
نوشته اصلی توسط Resul [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الحق امیر جان. بنده همین اندک کاری که کردم (البته با نهایت دقت و وسواس) کلافه شدم از دست بعضی نامردمان. حالا شما باید چی بکشی خدا میدونه! این آثاری که شما میذاری همشون گوهر یکتا هستند. قدرنشناسی در حق شما بی معرفتی و بی مرامی محضه. پاینده باشی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا. کسی نمیتونه سر وجدانشو کلاه بذاره. اینکه نمیتونیم از اینهمه چیزی که دوروبرمونه لذت ببریم دلیل عمده اش وجود موانع درونیه. صداقت جوهریه که پاک رنگ باخته.
اتاق من ...
از عطرِ آوازِ قايقرانِ تنها ... مست است ...
اتاق من ...
پُر است از
بوسههای پارو بر كف ...
اتاق من ، خودِ درياست ... (sm50)
ببار ای ابرکم بر من ببار و تازه تر شو
ببارو قطره قطره نم نمک آزاده تر شو
تو این باغ پر از برگ و پر از خواب ستاره اگه پر میوه ای
پر سایه ای افتاده تر شو
(sm50)
امشب ببین که دست من عطر تو رو کم میاره
امشب همین ترانه هم نفس نفس دوستت داره
صدا صدا صدای من به وصعت یکی شدن
بیا بیا شکن شکن بیا به جنگ تن به تن بیا به جنگ تن به تن
(sm50)
ای جان جانان ای درد و درمان ای سخت و آسان آغاز و پایان (sm169)