2 شب یا 1 شب؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نتم قطع شد دیشب(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
2 شب یا 1 شب؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نتم قطع شد دیشب(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه شب دیر اومدی که اونم معلومه با با صغری بودی اما تاخیریت خوب نبود مجبور شدی بیای ؛ ولی معلومه تاخیری خوبی پیدا کردی دهن غیبت صغری رو سرویس کردی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
بکش ببینم میتونی؟(sm70)
اینجوری که تو میگی کبری بوده پس(sm2)نقل قول:
هر وقت تو منو زدی منم موهاتو میکشم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
می خوای بگی نمیتونم بزنمت یعنی؟(sm59)
کبری که در مواقع اضطراری استفاده میشه ، بعد ما جومه ها منتظرت میشیم که شاید بیایی(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می خوای بگی میتونی بزنیم ینی؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جاتون خالی امرو زنگ زدم آمریکا با صاب مغازم صوبت کنم ، فک کنم بد موقع زنگ زدم گوشی رو جواب ندادن رفت رو پیغامگیر ، پیغامگیرشون خارجکی بلغور کرد دیگه منم گفتم خارجکی جواب بدم ریا میشه و فارسکی هم حرف بزنم ضایعست ؛ عارضم خدممتون در یک حرکت انتحاری گوشی رو قطع کردم (sm70)