05 Narengi
(sm50)
(sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
05 Narengi
(sm50)
(sm172)
ای جان دارم چی میبینم
امیر کارت درسته
هر کدوم از بچه های انجمن یه خصلت خوب و مشتی دارن که آدم واقعا لذت میبره ازش
داداش ولی آنچه همه خوبان دارن تو یکجا داری @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)
یک نفری داری هنر موسیق اصیل کشورت را حفظ میکنی مرد از خدا برات آرزو میکنم که همیشه تن سالم و سلامت باشه و تا نفس میکشی محتاج هیچ آدمی نشی.
و آرزو میکنم روزی رسانه ملی ایران تو را دعوت کنه و ازت قدرانی کنه ولی افسوس که در این دوره تنها چیزی که فاقد ارزش هست هنر است و بس ......
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وولک مو کومپوته استعدادوم چی فکر کردی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر جان تولدت مبارک. (sm10)(sm10)(sm10)
اگه نشد این آدرسونقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کپی کن اینجا
Soundcloudmp3.org
امیرخان این عکس کنسرت ابی که گذاشتین کدوم کنسرت هستش /؟ dvd ؟؟