(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداروشکر جو آرومه.
(sm27)برم تا جو خراب نشده.
بابا بخدا پیمان جان من خودم طرفدار سرسختی هستم. همین چند روز پیش نوشتم تنظیم آدم فروش انقد خوبه که آدم دلش میخواد سرشو بکوبه دیوار!! :))نقل قول:
ولی چیزی که من میگم فقط همینه که بذارید گوش بدیم، بد بود خودمون با بولدوزر از روشون رد میشیم!(sm59) با آلبوم قبلی فقط منتظر یه لغزشم خودم که با خاک یکسان کنم این گروهو!!
صد در صد توقع معجزه نداریم مثل شادمهر ولی یه چند روز بصبریم ببینیم چی از آب درومده...
انگار تقریبا ۹۰ درصد کارای آلبوم جدید نیما مسیحا رو سعید زمانی تنظیم کرده!
همون طور که گفتم تنظیماش با کارای افکاری بیشتر مچ میشه. به سبک شادمهر نمیاد زیاد
از 6 کار باقیمونده اعتراف کاملا اسلو هست و نقطه ضعف و یه کار دیگه ریتم آردمی دارن و 3 کار دیگه متفاوتن
بهترینش بعد از اعتراف کدومه از نظرت؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان میگن خوب پس معلوم شد مزخرفه 😄😄
کلا این 6 تا خوبن ولی اعتراف نقطه ضعف و آهنگ ص عالیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ص دیگه چیه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صبر؟؟؟ صحنه؟؟؟صابون گلنار؟؟(sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]