دیوث گفت از چاوشی نخون (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
دیوث گفت از چاوشی نخون (sm2)
اندرویدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهروز پایگان ام آرزوست ...
گیتار الکتریک عادل روح نواز ؟؟؟ (sm77)
وصل شدن بقيه مشكلي نداشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه من وصل میشه
روح نواز كارش درسته
ملودیا محسن فقط خودش میتونه بخونه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عادل روح نواز هست یه خورده امیدوار شدم
من دسکتاپه وصل نمیشه(sm3)
مجبور شدم برم رو وب
اگه گیتار الکتریک داشته باشه احتمال زیاد تلفیقی مثل کو به کو شده (sm120)
آره اصلا هیچ جوره نمیشه خوند کارای محسن رو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون من کار دارم نباید وصل شهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این مینی کیس های جدید اومده فوق العادس
خیلیم ارزونه
سخت افزارش خیلی خوبه
نسخه وب رو باز کننقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کو به کو بکش بیرون (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه فوري راه هاي جايگزيني هستنقل قول:
اگر نه يكمي ديگه درست شه فكر كنم چند بار امتحان كن
چرا چاوشی با شهرام ناظری یه کار بیرون نمیده
مثلا دیگه (sm2)نقل قول:
(sm50)
دودوك و ساز زهي صفاريان همون حكايت كلارينت و ويالون اكبري شده (sm120)
(sm9) تو امروز اصلا سرحال نیستینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شهاب اکبری (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینقدر معلومه (sm54)نقل قول:
دیگه ایراد های بنی اسراییلی نگیرید (sm120)نقل قول:
روحانی در مهرآباد: از خون جانباختگان منا نمیگذریم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرفای اکبر عبدی (sm25)
از معلوم هم یکم اونور تر (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لیاقت عرب همینه !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وختی شعورشون اندازه اون ملخی که میخورن نیست هشتگ نوروزی به جهنم رفت درست کردن لیقاتشون همینه
درس شد(sm10)نقل قول:
یادش بخیرنقل قول:
داغ دلم تازه نکن
اگه آهنگ رو داری زودتر بده بیرون دیگه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد عزیز این طرز فکرت خیلی بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی میشد اگه یه تنظیم رو به میلاد عدل میدادن (sm120)
به اضافه سمپل برا زیر صدا (sm120)نقل قول:
تو رو خدا ببینید کیا دارن در مورد صفاریان چی میگن (sm2)
تنظيم هاي عدل شلنگ تخته اينقل قول:
مثلا چه غلطی میخوان بکنن ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون دوران گذشت که جواب توهین ، خواهش میکنم بود،نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جواب مشت ، مشته تو این دوره !
وگرنه میری زیر دست و دستورالعمل
مهم نیستنقل قول:
مهم اینه که اسمش میلاد تشریف داره (sm128)