اعتماد به نفستم که بالاست (sm2) انقد زود آتیشی نشو یهو دیدی ورق برگشت (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اعتماد به نفستم که بالاست (sm2) انقد زود آتیشی نشو یهو دیدی ورق برگشت (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگو نمیفرستم دیگه بهانه نگیر(sm70)نقل قول:
هرطور میلته ولی تو گفتی بفرست من برات فرستادم (sm81)
جونم بیا بغلم(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ازین شرکتای ایرانی استفاده نکن کیفیت مطلوب نیست لذتم به آدم دست نمیده خارجی بگیر (sm2)(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لذتشم بیشتره وقت کارم به چیزی فک نکن تمرکزت از بین نره (sm2)
یه عکس که این حرفها نداره تو فیس تلگرام اینیستا عکسهام موجوده فقط امروز زیاد حال حوصله ندارم فردا یادم بنداز به روی چشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرد گنده خجالت نمیکشه میگه بیا بغلم (sm2)نقل قول:
برو گم شو آشغال نیا پیش من (sm30) به من نچسب ایییییییییش (sm2)
(sm10)نقل قول:
عزيز دل خود شيفته مگه گفتم تو زشتي؟(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
عزيز دلي هادي جان (sm127) اندكي صبر سحر نزديك است(sm134)
كارشناس كه نه ولي خدايي هر كدوم عكسشونو نشون دادن خوشگلن خدا براي پدر و مادراشون نگه داره (sm19)نقل قول:
پ.ن: چقدر پسر خوشگل تو اين تاپيك هستش جاي دخيا خالي(sm59)
نقل قول:
پس بي زحمت خودتو به من نشون نده آرشيومو خراب نكن (sm2)
اگه كتاب" غرور و تعصب " اثر جين اوستين رو نخوندي بهت پيشنهاد ميكنم حتما بخوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]