ایول....بالاخره ی آهنگ توپ داره میده بیرون(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ایول....بالاخره ی آهنگ توپ داره میده بیرون(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعرش خیلی بهتره فضاشم فرق میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره ولی بی انصافیه سرنوشت رو جزو خوبهای آلبوم ندونستنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرنوشت هم خوبه ولی نه ب اندازه نقطه ضعفنقل قول:
از یه طرف دوست دارم هیچ کاری بیرون نیاد تا وقتی البوم میاد بشنویم و حال کنیم یهو
از یه طرف تو البوم بعضی اهنگا اگه خیلی خوب هم باشن گم میشن و شنیده نمیشن
مثل تکرارم نکن تو البوم قبلی
در نتیجه اگه نقطه ضعف و تصویر اینجور که میگید خوبه ایشاله با ویدیو قبل از انتشار البوم بیان
نقطه ضعف رو همون موقع که بحثش بود تولدش میاد گفتم ولنتاین میاد و صد در صد همون ولنتاین میاد شک ندارم (sm128) ولی کاش تصویر هم یه شب قبل از انتشار البوم بیاد . مثل اهنگ طرفدار که یه شب قبل از البوم طرفدار اومد
تو که نشنیدی هنوز چجوری بالاتر قرار میدی لامصبنقل قول:
زودتر یه آهنگ با آهنگسازی خودش بیاد (sm127)
هر چند دوس دارم تنظیم هم از خودش باشه ولی فعلا همینم خوبه
(sm171)
آهنگ ٬دروغه٬ مهدی احمدوند چه خوبه! خوشم اومد...(sm118)(sm232)