احساس عشق به ديگران هرگز به ما ضربه نميزند
اين انتظار عشق ديگران است كه روح ما را زخمي مي كند...
نمایش نسخه قابل چاپ
احساس عشق به ديگران هرگز به ما ضربه نميزند
اين انتظار عشق ديگران است كه روح ما را زخمي مي كند...
من بي تو شعر خواهم نوشت
تو بي من چه خواهي كرد؟
اصلا يادت هست كه نيستم...؟!!!
اگر ميداني در اين جهان كسي هست كه با ديدنش رخسارت تغيير مي كند و صداي قلبت آبرويت را به تاراج مي برد؛
مهم نيست كه او مال تو باشد،
مهم اين است كه فقط باشد،
زندگي كند، لذت ببرد و نفس بكشد...(sm50)
اخوان ثالث
اینو خوب اومدی (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس چند نفرو داری که آرشیو جمع کردی ؟ (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هيچ عكسي سيو نميكنم ميبينم و پاك ميكنم تقريبا همين چند نفري كه اينجا فعاليت دارن رو ديدم آرشيو ذهنم منظورم بود (sm59)
آها آرشیو ذهنت خب منم اینجوریم (sm70) مگه دیگه خیلی باهم دوست باشیم عکسشو نگه میدارم به عنوان یادگاری (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ننه ديگه از من عكس اين و اونو سيو كردن گذشته (sm59)
بیخیال بابا ننه (sm77) مگه تو چند سالته که این حرفارو میزنی ؟ خوبه که 70 سالت نیست (sm39) همش 40 سالته (sm70)نقل قول:
نقل قول:
همش (sm2) البته مشكلي با سنم ندارم چه مامي باشم چه نن جون (sm2)
ای شب چه به سر داری ... (sm81)