I Game Over (sm228)
نمایش نسخه قابل چاپ
I Game Over (sm228)
به دادم برس به دادم برس تو ای ناجی تبار من
به دادم برس به دادم برس تو ای قلب سوگوار من
(sm50)
ديوث پيداش نيس، روز تولدش ب حد نرسونده باشه!! (sm88) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Resul [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقایون ، قربونِ همه گی . . . (sm127)(sm127)(sm127)
خوش باشین همیشه . . . (sm10)(sm10)(sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جات خالی خونه مون در این روزِ بی شکوه ، خالی شده ! (sm74)
می خوام با بچّه ها عرقی به خوریم . . . (sm50)
بعدشم 10 نخ سیگارِ بهمن متوسط به یادِ رفته - گان و دوست - داران . . . (sm50)
خوش باشى پسر،شمعارو فوت کن(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
05 تا سوال بود . . .
03 تا رو نوشتم . . .
میان ترم از 08 نمره 04 شدم . . .
پایان ترم از 12 نمره بود . . .
05 یا 06 به گیرم تمومه . . .
ولی نمی گیرم . . . (sm81)
بی خیال . . . (sm50)
نقل قول:
به جایِ شمع سرِ سیگار . . . (sm50)
تو چندمِ تیر ماه بودی !؟ (sm29)