(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
تمام حرف من (sm50)
(sm181)
(sm169)(sm178)
فکر کنم وقتشه یه بحث جدی بشه بعد این همه سال، که چاوشی چقدر اسیر سانتی مانتاله اصلا هست یا نه...
داری با ریشه هات چیکار میکنی ... (sm74)
این که محسن شدید احساسی هست که اصلا شک توش نیست ! چقد تو شریط خاص اینطور هست هم فک کنم نزدیکاش بیشتر بدونننقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
خوب و قابل تحمل
وزارت امور خارجه[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]، روز جمعه به کاردار[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]در ایران ۷۲ ساعت مهلت داده تا ایران را ترک کند.اهـــــا اینه مشتا (sm50)
(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آنونس رسمی سریال «شهرزاد» با صدای محسن چاوشی منتشر شد.
پس از قطعه «شهرزاد» (هم خواب) با صدای محسن چاوشی، امروز شنبه، دومین قطعه ای که او برای سریال «شهرزاد» خوانده، همزمان با آنونس رسمی سریال رونمایی می شود.
آهنگسازی این قطعه را که «به رسم یادگار» نام دارد، محسن چاوشی بر عهده داشته و تنظیم آن توسط بهروز صفاریان، همراه با ترانه سرایی حسین صفا انجام شده است. ساخت آنونس نیز توسط مسعود رفیع زاده صورت گرفته است.
علاقه مندان می توانند برای تماشای آنونس رسمی سریال، به آدرس [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] مراجعه کنند.
سریال شهرزاد، به کارگردانی حسن فتحی و تهیه کنندگی سیدمحمد امامی و سرمایه گذاری مشترک سیدمحمد امامی و سیدهادی رضوی به عنوان بزرگترین پروژه سریالی بخش خصوصی کشور از ۲۰ مهر ماه توسط شرکت تصویرگستر پاسارگاد، توزیع و پخش می شود.
علی نصیریان، ترانه علیدوستی، شهاب حسینی، مصطفی زمانی، پریناز ایزدیار، مهدی سلطانی، محمود پاک نیت، هومن برق نورد، گلاره عباسی، غزل شاکری، سهیلا رضوی، فریبا متخصص با هنرمندی جمشید هاشم پور و ابوالفضل پورعرب به همراه بیش از ۲۰۰ هنرمند دیگر از نقش آفرینان این مجموعه هستند.
عجیب منو یاد مادرم انداخت ... (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول یه آنونس اولترا اچ دی بده حال کنیم (sm50)
(sm172)(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داره آپ میشه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلیقه ی من نیست(sm27) (sm172)
(sm74)نقل قول:
بسه دیگه برمیگردم به معتمدی (sm155)
یاداگار(sm120)
عنوان تاپیک
و اینک بهروز صفاریان (sm50)
کانال تلگرام جوات!
(sm2)
"به رسم روزگار" نام جدیدترین قطعه محسن چاوشی و یکی از دیگر ساخته های او برای سریال شهرزاد میباشد که هم اکنون برای اولین بار از رادیوجوان در دسترس شماست ، امیدواریم که این قطعه را نیز دوست داشته باشید.
آهنگ اول خیلی بهتر بود.دیگه حسین صفا مث سابق نیست نمیدونم چرا..خود محسن به زور شعرو با ریتم آواز چیده که قافیه هاش مشخص شن. کاش آهنگ سوم هم از شعرای قدیم باشه.یا حداقل حسین صفا نباشه اگه میخواد اینجور شه..دقیقا عین بید بی مجنون بعد چندبار گوش دادن خسته میشی.نمیدونم چه اصراریه از گفتن شعرهای طولانی..همخواب با 7 بیت زیبا و جذاب تر بود.
خيلي زوده واسه نظر دادن ولي از تنظيم سورپرايز نشدم (sm70)نقل قول:
من دیگه هیچ حرفی ندارم (sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه منم خیلی طول کشید تا دانلود بشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا درستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمی دونم چه اصراریه ساز مخالف واسه تنظیم های صفاریان بزنید ! شما بهتر بلدید یه آهنگ 2 دقیقه ای بسازید ببینیم هنر شما چه جوریه
خوب بود واسه تک اهنگ (sm50)
کی میخوای از صفاریان یکشی بیرون(sm120)نقل قول:
لحن داره میره به سمت محسن قدیم که خیلی خوبه ، حداقل از دو سوم البوم پرچم سفید بهتره (sm50)
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sako [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جامعه ما این همه تنظیم کننده و ملودی سرا و کارشناس موسیقی داشته من نمی دونستم (sm27)
ترانه ی صفا حرف نداره ...
به خاطر اینکه با کیفیت اصلی منتشر بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoudd [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يكي ترانشو دراره بزنيم صفحه اول (sm10)
کلیپشو میخواین !?؟!
بلی حتما (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نشد با شاخه هام بغل کنم تورو
نشد نشد نشد برو برو برو
اراده داشتم بدون کاشتن
که عادتت بدم به ریشه داشتن
که عادت بدم یه گوشه بند شی
به مبتلا شدن علاقه مند شی
نشد که از دلم جدا کنم تورو
نشد نشد گلم برو برو برو
نشد که بی دهن صدا کنم تورو
تمام حرف من برو برو برو
قدیما هر گلی شناسنامه داشت
تموم میشد و بازم ادامه داشت
تو شیشه گلاب تو شعر شاعرا
تو گل فروشی ها تو جیب عابرا
همون کسا که از تو باغچه چیدنت
توی خیالشون ادامه میدنت
نشد که از دلم جدا کنم تورو
نشد نشد گلم برو برو برو
نشد که بی دهن صدا کنم تورو
تمام حرف من برو برو برو
تو داری از خودت فرار میکنی
داری با ریشه هات چیکار میکنی
برو برو ولی به رسم یادگار
شناسنامه ات رو تو خونه جا بذار
برو برو ولی به رسم یادگار
برو… به رسم یادگار
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]