مودریچ:”افتخار میکنم که روزی روح رئال را ملاقات کردم“(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مودریچ:”افتخار میکنم که روزی روح رئال را ملاقات کردم“(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسی هم تو تاکتیک یه پا اردشیره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبر فوری:سوارز با قراردادی به ارزش ۸۸ میلیون یورو به بارسا پیوست(sm120)
مهم آرژانتینه رفت فینال و خیلی ها سوختن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نيمار نبودى ببينى
تيم پاره گشته
برزيلتون
پار پوره گشته
آه و واويلا
کو تياگو سيلوا(sm120)
سوارز 88 تا(sm10)
مسی جام رو ببره بالا چه حسی داری ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچ والا اگر چه دوس ندارم اما واسم مقایسه تخمی رونالدو و مسی مفهومی نداره واسه من مهم رئاله(sm10)بهترین بازیکن و توپ طلا و کفش طلا برای شما جام ها مال ما(sm10)نقل قول:
با اختلاف منطقی ترین کاربر تاریخ باران (sm10)نقل قول:
دردو بلات بخوره تو سر اون حسین(sm2)