چشم همین الان میزارم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چشم همین الان میزارم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm176)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
iTunez
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با کیفیت عالی
(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان جان ویدئو نقطه ضعف رسید ب دست آونگ؟ ؟
ای همه ی وجود من نبود تو نبود من (sm74)(sm127)
(sm127)
به هر صورت یادمون باشه اینها امتحانشون را پس دادن میلاد هاشمی اوج تلاشش حس خوبیه بود و تنظیم های بعدیش هیچ کدوم به پای اون نرسیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زمانی هم به نظرم با توجه به سطح تواناییش حداکثر تلاشش را برای شادمهر انجام نداده هرچند که باز مجبورم همون سخن تکراری را بگم هر چه قدر هم خوب کار کنه هرگز نمیتونه جای تنظیم های خود شادمهر را پر کنه. ما از شادمهر توقع کار عالی با استانداردهای بالا داریم نه صرفا یه کار خوب...
من میگم بهتره بولدوزر را از همین الان آماده کنی (sm59)
(sm50)مونا برزویی گفته شادمهر بش گفته این اخرین البومشه !
(sm81)