دلمو شکستی(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دلمو شکستی(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام هادی، رسول
سلام نوید جون
سلام مامی جون
سلام سلام همگی سلام
مینا جان این شریعتمداری چندساله تو 45 گیر کردی؟ قرار چند سال دیگه طول بکشه ؟ تکلیف مارو مشخص کن(sm2)(sm2)نقل قول:
سلام خوبی شاهین؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی خوبم تو خوبی؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همین الان اعتراف میکنم که من اصلا به دردت نمیخورم (sm2) برو با یکی دیگه برو (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام آقا شاهین خوبی ؟ دیار مارو منور کردی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه آرشیو میکنی؟ (sm74)(sm25)نقل قول:
تنکسنقل قول:
یکی از دوستان تو خدمت هم اسم تو بود ولی اون ادمه بشدت ادم فروش و دو دره بازی بود
حرف نزن الدنگ تو واسه پستو انتخاب کردم نه واسه زندگی که(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]