(sm127)فدات(sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm127)فدات(sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این یکی از مراسم های عروسی در جنوب کشور هستش
مهمان ها پول های به عنوان هدیه به داماد میدن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
رفیقان قدرِ یک دیگر به دانید . . .
چو معلوم است ، شرح از بَر ، نه خوانید . . .
حافظ . . . (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بَم ، جیرفت ، سر بیژن . . . (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
قربونِ هم شهری یِ عزیز . . . (sm127)
تو جنوبی ای ، من جنوبی ام . . . (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزی فرشید جان . . . (sm19)
اومدی با عشقُ مستی اومدی پاهامو بستی
من شدم جام توو دستت تو زدی جامو شکستی
(sm50)
تولدت مبارک صابر جان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند تا مویِ دیگه ات سفید شد !؟
ای مَردِ بی اساس !
جشنِ تولّدِ تو ، باز مجلسِ عزاست . . . (sm50)
جشنِ تولّدت مجلسِ عزا ، نه باشه . . . (sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوکرم کامرانِ عزیز . . . (sm23)