(sm30)همون جردن منظورم بود نمیدونم چرا یاد مرحوم جکسون افتادم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm30)همون جردن منظورم بود نمیدونم چرا یاد مرحوم جکسون افتادم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش شد برای حفظ ابرو(sm120)
بلی (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا اینقدر کوچیک میشه امضا ؟(sm29)
ممد چجوری امضا رو گندش کنم ؟ (sm120) مثل امضای خودت
باید چاییتو عوض کنی(sm29)نقل قول:
چای گوزل(sm10)
بگو دیگه (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بستگی به ابعاد عکس داره نمیشه کاریش کرد(sm120) یه عکس بزرگتر گیر بیار(sm120)نقل قول:
راستی اهنگ امید با این یارو چطور بود(sm120) ضایع انگلیسی میخوند(sm120)
عکس امضای من والپیپره (sm120) چرا کوچیک میشه ؟نقل قول:
آهنگ امید با توماس بد نبود ، میتونست خیلی بهتر باشه . حال صبر کن دیتر برگرده و گروه سر و سامون بیره ، اونوقت صدای واقعی توماس رو می بینی(sm120)
هرنان کرسپو بازیکن اسبق تیم ملی فوتبال آرژانتین گفت: در حال حاضر بازیکنان بسیار خوب و ارزشمندی درتیم ملی حضور دارند که هر یک به تنهایی از تواناییهای منحصر به فردی برخوردارند ولی در میان همه بازیکنان فقط میتوان هیگوایین را شبیه به مارادونا دانست.(sm2)
او در زمین بیشتر از آنکه شبیه به من و یا باتیستوتا باشد به مارادونا شباهت دارد و مانند او در زمین بازی پیش میرود. بیشک هیگوایین را باید مارادونای تیم ملی دانست.(sm2)