والا ما همچین مشکلی نداریم
نمایش نسخه قابل چاپ
والا ما همچین مشکلی نداریم
من با همین فونت از 10 متری هم میخونم چی نوشتی نرمال همینه دیگه تو عادت نکردی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی حالا جدی تو گوگل کروم کیفیت متن ها یکمی میاد پایین ولی فایرفاکس شفاف تر و بهتره! اما سرعتش نسبت به کروم خیلی کم کمتره من ولی بار من خودم فایرفاکس رو ترجیح میدم (sm120)
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه به این خاطر با کروم گرفتم چون زومش دم دس بود نمیخواستم برای تغییرات هی خارج شم لاگین کنم و الا با فایر کار میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر این فونت من بزرگ بود پس چرا تو 8.1 همینقدری بود چشات کور میشه بخوای با اون فونت نیگا کنی
اینو ولش نتونستین موشکل عکسو حل کنین (sm120)
ماله من قشنگتره (sm120)
مشکل عکس از برنامه های ویرایش عکس استفاده کن مثل ACDSee (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا کنه حالش خوب بشه (sm50)