به امید خدا درآینده سعی میشه از کنسرتها و موزیک ویدیوی تک آهنگهای معین گذاشته بشه ...
نمایش نسخه قابل چاپ
به امید خدا درآینده سعی میشه از کنسرتها و موزیک ویدیوی تک آهنگهای معین گذاشته بشه ...
کنسرت استاد معین و انوشیروان روحانی HD
اورجنال 150 MG
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کمکی به تلاش دوستان برای گذاشتن کنسرتها..[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 موزیک ویدیوی ننه و بی بی گل اضافه شدند
2 موزیک ویدیوی تو که تمامه دنیامی و ملاقات تا لحظاتی دیگه اضافه میشن
دوستان دو موزیک ویدیوی ملاقات و تو که تمامه دنیامی اضافه شد
سلام دوستان عزیز در خواست این البوم استاد مـــعـــیــــن رو با کیفیت اوریجینال دارم.از همکاری شما کمال تشکر را دارم.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در آینده آلبوم ذکر شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahrokh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به همراه آلبوم صوتی کنسرت آمقی تئاتر اضافه خواهند شد
حالا که دیگه امیر جان لطف کردن و تاپیک رو برگردوندن و من رو هم از اخراجی درآوردن
در محضر همه ازشون عذر میخوام ، امیدوارم سوء تفاهم هاهم برطرف بشه و خلاصه امیر جون آشتی کنه
من که ازش عذر میخوام و خدا میدونه نیّت بدی نداشتم ، یه جورایی هم حق با ایشون بود من نباید به هنرمندی که
براش قابل احترام هست بی احترامی میکردم (sm127)
واقعا حیفه که دوستی ها سره همچین چیزایی از بین بره ...
سلام دوستان.خوشحالم که می بینم تاپیکمون برگشته و بهتر از اون کدورت و ناراحتی دوستانمون هم از بین رفته....کار خوبی کردید..ممنون ازتون(sm174)
سلام.خوشحالم که می بینم بازهم دور هم جمع هستیم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط saleh16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدیر جان اگه شد از کنسرت استاد در عراق هم بذار.(sm127)(sm127)