بلی(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.E.H.Я[email protected] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بلی(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.E.H.Я[email protected] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از شنیدن البوم (sm51)
اصلا فکر نمیکردم البومش اینقدر خوب باشه به خصوص بعد کاور اول البومش که دیدم گفتم از همین کاور البومش میشه فهمید مزخرفه (sm30)
گفتم باز 4 تا تراک ریتمیک میذاره تو البومشو و همون تکرار مکررات ولی این البومش خوب در اومده البته این دلیل نمیشه البومشو بخرم پول ندارم (sm70)
تا ترک 8 گوش دادم قشنگ بودن
انصافا از البوم قبلیش بهتره
اهنگسازی و تنظیمو ترکیب سازها به دل می شینه
از البوم فلانی خاص که خیلی بهتره(sm118)
خوبه این حرفارو میزنیم و بازم اقای انالیزور میخواد البومو دان کنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزم شما باید بری همون ترکای تین ایجریتو گوش بدی(sm70)
خداوکیلی همه شعراش نوجوونونست.شاعراش فکر کنم همش ولن تو فیس.مخاطب خاص،یهویی،تیکه کلام...........فقط یه ترکه به اسم (الکی مثلا) کم داره(sm2)
(sm2) اهای مخاطب خاص
کیون ممر تو رو خواست (sm2)
اهنگ کبریت بسی خوبه
اوج و فرودش خیلی به موقعس
فراموشی کاره قربانپوره همون اهنگسار رابطه شادمهر
(sm2)داداش من دیگه همینه تو انتظارتو نبر بالا واسه تو ماشین خوبه ریتمیک باشه وگرنه بدرد تو تنهایی گوش دادن که نمیخوره (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه ترک یک پلی شد (sm120)
خوب زده(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]