چرا دوباره از بین اون فایل های رجیستری فایل Enable Automatic Updates رو بزن!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Darth Vader [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا دوباره از بین اون فایل های رجیستری فایل Enable Automatic Updates رو بزن!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Darth Vader [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا من از اونجا دیدم این مطلبو حالا داداش من یه مشکل دارم ادیتور یه سری از انجمنا از جمله باران واسم کار نمیکنه نمیدونی علت چیه؟نقل قول:
نمیدونم والا تا حالا به این مشکل بر نخوردم(sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان، عزیزان، برای گرافیک ATI Radeon HD 4600 درایوری واسه ویندوز ده هست؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میتونی با قند شکن آپدیت هم بکنی
روی خود سایت برای این مدل درایوری واسه ویندوز 10 نذاشته، الان جریان چه جوریه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بفرما من خودم تازه همینو نصب کردم 4600 ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک گیگ آپدیت security??? جنگه مگه؟ غیرفعالش کردم
دمت گرم، فقط یه سوال، این مال کدوم محصول لنووِ؟ آدرس صفحه ش رو میدی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرقی نداره 4600 میخواستی جواب میده ..نقل قول:
محصولش که مال لپ تا\م بود زدم ..
y5070