یادم نیست ولی کلا مشکل داشت با من (sm2) همون موقعی اومد که با سارا حرفم شده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یادم نیست ولی کلا مشکل داشت با من (sm2) همون موقعی اومد که با سارا حرفم شده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو رو چی فرض کردن؟(sm2)نقل قول:
ایهیم (sm25)نقل قول:
مظلوم بود که باو...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی دوس داشتم یه بار یه همچین شخصیت ملیحی میداشتم میدیدم چه حسی داره(sm120)
خوو اون موقع سایت موسیقی هم خیلی کم بود ... باران هم که هر آهنگی میومد اول اینجا بود (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا من ازش پرسیدم چند شدی که کنفش کنم بخندم وقتی دیدم پناه آورد مونده بودم چی بگم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادته رفته بودید اخراجی ها؟(sm59)نقل قول:
خوش به حالت پسر عمو داری (sm59)بنده خدا رو شکر همچین نعمتی رو از دست دادم (sm2)نقل قول:
نمونش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها...آخرین نفری هم که اونجا مونده بود و با قدرت ادامه میداد من بودم...میرفتم واسه در و دیوار پست میدادم شماها که اون اول ادعاتون ما رو ترکونده بود فقظ منتظر یه فرصت بودین برگردین اونجا(sm3)نقل قول:
یه مشت سست عنصرین همتون(sm3)فقط حرف میزنین (sm132)