[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به بهانه شصت و هشتمین سالگرد تولد بابک بیات ...
بیست و سوم خرداد سالگرد تولد شصت و هشت سالگی بابک بیات بود. می شد که با ما باشد و کنار خودش تولدش را جشن بگیریم. اگر تقدیر، روزگار، سرنوشت یا هر چه که اسمش را می گذاریم امان می داد
بابک بیات خودش دوست داشت که برود. بار بغض ها و درد هایش آنقدر سنگین شده بود که دیگر شوقی برای ماندن نداشت. مدام از حسرت دیداری دوباره با پسر درگذشته اش مانی حرف می زد. مدام از حسرت دیدن آسایش پدر و مادرش می گفت. پدر و مادر شریفی که تا بابک بیات امکانش را پیدا کرده بود که زندگی بهتری برایشان فراهم کند درگذشته بودند. بابک بیات پرکشید اما هنوز و همیشه با ماست و با موسیقی هایش تا دنیا دنیاست به لحظه های ما رنگ رویا و خاطره می زند.
از بابک بیات میراث با ارزشی دارم. بیش از چهل ترانه منتشر نشده با ملودی های درخشانش که همه را با دستخط خودش نت کرده و در اختیار خانواده اش است. ترانه هایی که همیشه گفته ام هیچ وقت اجازه نخواهم داد توسط خواننده هایی که در زمان نفس کشیدن بابک بیات با او همکاری نکرده اند به اجرا برسد. این ترانه ها و ملودی ها اگر قرار باشد روزگاری به اجرا برسند حتما باید توسط خواننده هایی اجرا شوند که سابقه همکاری با بابک بیات را داشته اند.
از بین این ترانه ها، چهار ترانه ام در اختیار ابی بزرگ و بی تکرار است. بابک بیات همیشه ابی و صدایش را عاشقانه دوست داشت و یکی از بزرگ ترین خواسته های قلبی اش همکاری دوباره با ابی بود که خوشبختانه در سفری که به کانادا داشت امکانش فراهم شد و از صمیم قلبم خوشحالم که چهار ترانه این آلبوم از من است. این نکته را هم باید بگویم که همیشه در قلبم قدردان محبت های ابی بزرگ و مهشید عزیز هستم که در روزهای بیماری بابک بیات در نهایت رفاقت به بابک بیات کمک کردند و کنارش بودند.
نمی دانم آلبوم مشترک ابی نازنین و بابک بیات چه زمانی منتشر خواهد شد اما می دانم که قلب بابک بیات همراه این آلبوم است. آلبومی که بابک بیات تک تک ملودی هایش را با عشقی بزرگ برای ابی ساخت و از بهترین ملودی هایش هستند و می دانم هر زمانی که این آلبوم منتشر شود بابک بیات از آن جهان به ما لبخند خواهد زد.
بابک صحرایی
خردادماه 1393