کوو(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AbEc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کوو(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AbEc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا دیگه بحث رو ادامه ندیم دیگه ! تموم شد رفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا تو که کاراش مشخصه چه جوری دیگه(sm120) خبر رسمی کامینگ سون میخواست هفته دیگه بیاد که فاصله زمانی دو هفته ای با تیزر داشته باشه که دوباره همه داد و بیداد نکن . حالا pmc چه جوری این خبر رو زده من نمیدونم . کارگردان هم من بحثی نداشتم و فقط زمانی که خبر ادیت رو اینجا زدم ، شما گفتی دو هفته ای ادیت میکنن و منم واسه همین گفتم
پخ میکنم واسه امیر اگه صلاح دونست بذارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوزم رئیس ما امیره خان هستش البته با یوزر پارسا (sm50)
دقیقاّ شبیه حالم عوض میشه هست این کارنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر میکردم معروف پارسال پخش بشه
به جاش رابطه پخش شدش(sm19)
اره اون زمون مهران عباسی یه تیکه شو گذاشته بود البته اگه تا الان عوضش نکرده باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک دموی چند ثانیه ای
در حال حاضر 88 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (44 کاربران و 44 مهمان ها)
(sm120)
پارسا که زیاد نمیاد ، شما رئیس نمیشی ؟نقل قول:
این که چیزی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه زمانی شهر به میریخت (sm120)
اگه دیگه از این به بعد همینجوری باشه کاراش بازم خوبه ادم از بلاتکلیفی در میاد .... مثلا هر سال دی و بهمن منتظر باشیم ...... شما الک رو خوشت میومد فک کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]