امروز اینیستا تست های پزشکی رو گذرونده و مشخص شده که به فینال میرسه (sm19)(sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
امروز اینیستا تست های پزشکی رو گذرونده و مشخص شده که به فینال میرسه (sm19)(sm118)
YES ! (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انریکه و مسی و نیمار (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.مصاحبه مسی:
.
.
.
من به آمار و ارقام توجهی ندارم , هر بازیکنی حتما به این فکر می کنه که گل بزنه تا بهترین باشه ولی برای من قهرمانی و جام از هر چیزی مهمتره.
.
هیچ حسی بهتر از این نیست که با یک تیمی بازی کنی که همه با هم متحدند,هدف من با بارسلونا بردن جام هاست و این هدف همیشگی من بوده و تغییر نخواهد کرد.
.
من عاشق فوتبالم ,از اینکه زندگیم در تمرینات تیم می گذره لذت می برم.
.
زمانی که شما در چیزی پیروز می شید چه در تمرینات چه در بازی ها , یا قهرمان میشید شما دوست دارید که بیشتر موفق بشید ,من دوست دارم با بارسا همه چیزو ببرم.
.
از دست دادن جام جهانی ضربه بزرگی بود, من می خواستم آن را ببرم و به ملت آرژانتین تقدیم کنم, پس از شکست من بسیار ناراحت شدم,ولی تونستم آن را فراموش کنم.
.
سوارز و نیمار؟
سخته کنارشون بازی کنی , چون همیشه قهرمان مسابقات میشن, (خنده) . اما با این که فصل اولی بود که در کنار هم بودیم عملکرد خوبی داشتیم.
.
نیمار؟
بازیکن بزرگیه و اندام و فیزیک بدنی خوبی داره , مطمئنا در چند سال آینده بهترین بازیکن جهان خواهد شد.
.
سوارز؟
مانند نیمار , قدرت بدنیش فوق العده است با تحرکات زیاد تو زمین. بازیکنی باور نکردنیه.
.
مسی هافبک باشه؟
ممکنه , قبلا هم بازی کردم , آنجا وظایف بیشتری هست و باید بیشتر پوشش داد, به هر حال چه هافبک چه مهاجم دوست دارم فقط بازی کنم.
.
زیدان؟
دوست دارم ببینمش . او مانند یک قهرمان برای فرانسه است ,او مرد بزرگیه که از فوتبال خداحافظی کرده.
.
استاد رونالدوبرزیلی (اورجینال) الگوی من بود. من بازی های او را در برزیل و بارسلون دیده بودم ,اصلا باور نکردنی بود ,بهترین مهاجمی که دیدم. از هیچی گل می ساخت.
.
بازی های رونالدو فوق العاده بود , او اسمش در تاریخ فوتبال ثبت شده, یک مرد بزرگ در داخل و خارج زمین فوتبال.
.
من خیلی خوش شانس بودم که در کنار رونالدینیو بازی کردم , همچنین در کنار مهاجمان فوق العاده ای چون هانری اتوئو پدرو ویا و سانچز بازی کرده ام .
.
مواجه شدن با یووه آسون نخواهدبود, ما شانس قهرمانی داریم و برای بدست آوردنش تلاش می کنیم,بارسا آماده است.
.
همه سالهای بازی در کنار ژاوی برای من لذتبخش بود.اون بهترین بازیکن تاریخ اسپانیاست.همه اینو میدونن.
.
آلوز یه بازیکن کامل در زمینه دفاعه و بهترین در دنیاست.واقعا سخته که یک بازیکن مثل اون که در هر بازی انگیزه داشته باشه پیدا بشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه باحال کرد دنبال نیمار (sm120)(sm19)
احساس میکنم یکم شاید با مسی هنوز به اون صمیمیت نرسیده باشن اما عالیه که رابطه شون همینطور حفظ شه (sm118)(sm19)
اول فصلم گفتم جام نیاریمم انریکه باید بمونه ... (sm118) تنها نگرانیم برا فصل بعد همینه (sm120)
دیگه چقد صمیمیت، توقع داری لب بگیرن از هم؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.
.
پوگبا:
.
"بهترین بازیکن جهان ، مسی ، الان داره در بهترین تیم جهان بازی میکنه. ولی ما فینالیستیم و چیزی برای از دست دادن نداریم"
.
"روش بازی بارسا رو خوب میشناسیم. اونا بهترین خط حمله جهانو دارن. میتونیم هر تاکتیکی رو اجرا کنیم و نه فقط این بلکه میتونیم به اونها آسیب برسونیم"
.
"باید از ابتدا قدرتی بازی کنیم و البته به مقداری شانس هم نیاز داریم. میدونیم که شانس قهرمانی اونا بیشتره ولی تمام تواناییمون رو در این بازی میذاریم چون فیناله"
.
ارتباط من با بارسا؟
"مردم میتونن راجع به هر چیزی صحبت کنن ولی من فقط به فینال فکر میکنم و نمیگم که این آخرین بازی من با لباس یوونتوسه"
.
"کاملا خوب شدم و احساس خوبی دارم. اگه سرمربی روز شنبه از ابتدا منو توی ترکیب بذاره، در طول 90 دقیقه یا بیشتر، نهایت تمرکزمو حفظ میکنم"
نه خوبه قانع شدم(sm2) تصورش از تصور راکیتیج بدون مو هم سخت تره (sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm118)