اینو کاور کنید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اینو کاور کنید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازدید بیپ تونز از موزیک باران بیشتره
(sm2)
هوی لاشی وصل نمی شد دور برندار پاشو بیا ناز نکن (sm2)
اینم طرح من (sm2)
امیر بیا اون سایترو راه بندازیم
(sm74)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس گندماتو بده من (sm10)نقل قول:
فیلم لو رفته ی امیر سر زمینا به زودی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
میگه دوسم ندراه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا خودشون نمی دونن چی میخوان بزنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینکه قابل درست شدنه
دیوث از کجا نقل میگیری (sm98)
(sm2)یادم باشه برا هر کی البومش گیر بود یه پول بگیریم یه ایه بخونیمنقل قول:
ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﭘﺎﯼ ﻋـــــﺮﺏ ﻫﺎ ﺑﻪ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺑﺎﺯ ﺷﺪ ... ﭼﻮﻥ " ﭖ " ﻧﺪﺍﺷﺘﻦ ﺍﺳﻢ
ﺳﺮﺯﻣﯿﻦ ﻣﺎﺭﻭ ﺍﺯ
" ﭘــــــــﺎﺭﺱ" ﺑﻪ " ﻓـــــــﺎﺭﺱ "
ﺗﻐﯿﯿﺮ ﺩﺍﺩﻥ
.
.
.
.
.
.
.
ﺩﺍﺷﺘﻢ ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺣﺴﺎﺏ
"ﭘــــــــــﺎﮐﺲﺗﺎﻥ " ﭼﻪ ﺷﺎﻧﺴﯽ ﺁﻭﺭﺩ ﺩﺳﺖ ﻋﺮﺑﻬﺎ ﺑﻬﺶ ﻧﺮﺳﯿﺪ(sm2)
سلام . اتفاقا میخواستم یه چیزی بگم راجع به کاور ... این چیه خدا وکیلی ؟ من حاضر بودم رایگان طراحی کنم ولی آبروی این همه هنرمند نامبروان حفظ بشه
فالکائو:"رویا به حقیقت پیوست، هالا مادرید!"(sm77)
جدی عضو شدی همون جملرو بگی؟؟؟؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hossein s.a [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل یه بغض ته گلوت گیر کرده بود(sm70)
من و گنجشکای خونه دیدنت عادتمونه (sm19)
نقل قول:
نه اگه بیاد فک کنم اول احمدوندو بدن
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
البومایی که من تایپیک کردم همشون خیلی خوب پخش شدن
آيا ميدانيد . . . . . . . . . . . . . . . دودول شاطر نانوايي سنگكي بيشترين تكان را در بين تمامي دودولها در دنيا ميخورد؟؟؟(sm2)
قیمت پیش فروش آلبوم من و ما 1,800 تومان و قیمت بعد از انتشار آن 3,000 تومان می باشد.(sm27)
(sm51)
امیر سلام.من فقط با لپ تاپ میتونم وارد بشم نظر بذارم.نه گوشی نه سیستم نه تبلت.میدونی مشکلم چیه؟(sm98)
یعنی خاک بر سر صدا و سیما که بازی مزخرف بایرن شالکه!!!! رو به چلسی اروتون ترجیح میده
قشنگ ترین فوتبالی بود که تو 2 فصل اخیر دیده بودم....
9 تا گل داشت بازی!!!
ما میزدیم اونا میزدین دوباره 2 دقیقه نمیشد ما میزدیم (sm120)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویندوزم سونه.ارور نمیده فقط وقتی وارد میشم هیچ اتفاقی نمیفته.انگار اصن وارد نشدم.دستت درد نکنه(sm10)نقل قول:
باید اینو نصب کنی اون موقع درست میادنقل قول:
نه از یه زمانی به بعد با اکانت "حسین علیزاده " نتونستم بیام ... ولی خب از یه جایی باید شروع می کردم دیگه .. به بزرگی خودت ببخشنقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
QUOTE=A M I R;98554]با یه مرورگر دیگم تست کردی ؟؟[/QUOTE]
کروم..فایرفاکس..با کریو..بی کریو..کلا همین شکلیه.فقط با لپ تاپ میشه بیام.این دختر خانوم هست با ایدی تندیس منم بعضی وقتا همچین پیغامی میاد واسم.خودش درست میشه خودش به هم میریزه(sm138)
کروم..فایرفاکس..با کریو..بی کریو..کلا همین شکلیه.فقط با لپ تاپ میشه بیام.این دختر خانوم هست با ایدی تندیس منم بعضی وقتا همچین پیغامی میاد واسم.خودش درست میشه خودش به هم میریزه(sm138)[/QUOTE]نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم از انجمن ما (sm2)
اینم از انجمن ما (sm2)[/QUOTE]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با دخترا مشکل دارین نکنه(sm30)