[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی این ویدیو رو با کیفیت اصلیش نداره ؟؟؟
شادمهر - بی تابی
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی این ویدیو رو با کیفیت اصلیش نداره ؟؟؟
شادمهر - بی تابی
مرگ بر اسرائیل(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچنان کیون لق ملت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینکشو بذار ما هم گوش بدیم خبنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام داداش. البوم مسافر چرا دانلود نمیشه
من دارم ولی کیفیتش در حد hdنقل قول:
نوشته اصلی توسط h a m i d [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیست حمید جان
مسعود دو روزت تمام شد کجایی(sm2)
بچه شادمهر اینستا کامینگ سون داده(sm127)
فکر کنم یه اهنگ دیگه هم به غیر از فقط باتو عشقم و تجربه کن و وارث تو راه باشه
دیگه وقته البومه
این که تو اینستا گذاشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون فقط با توعه
دیگه رسما خودش کامینگ سون داد
میگه آینده رو
(sm118)
حسین این آهنگی که رو ویدیوئه چیه
دیدی گفتم دوروز صبر کن کامینگ سون میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
3 ساعت از دو روزت گذشته(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی کل ملت کامینگ سون دادم جز خودم
حالا که اینطور شد این اهنگ اگه همین هفته بیاد
شاهکاری که ما منتظرشیم عید فطر کامینگ سون(sm2)
نه انشالله فقط با تو هم قشنگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قشنگه و خوبه و اینا با شاهکار فرق داره(sm127)
شاید فقط با تو هم یه شاهکار شد...فقط باید صبر کردنقل قول:
اون فرق داره کلانقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیمان تنظیم بازم گیتار داره مثل بقیه تنظیمای میلاد
(sm59)
فقط با تو ب نظر آهنگ خوبی میاد.فقط کاش ترانش کوتاه نباشه
لاقل یه اسمی از من میبردی که با پخ دهنمو سرویس کردی (sm2)نقل قول:
مسعود ناراحت نشیا شوخی بود (sm176)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرگ بر اسرائیل (sm2)
قربونت دادا(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه اشاراتی داشت(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط باتو رو تقدیم کرد به همه ی عشقاش که باعث خوشحالیش میشن
(sm2)نقل قول:
کجا تقدیم کرد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها به گفته احسان آهنگ هفته دیگه پخش میشه(sm118)
دمو پخش شد...
فقط میترسم بعد پخش شدن بگم: "حیف این همه انتظار"
دقیقانقل قول:
نوشته اصلی توسط worldpic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر نکنم چیزی باشه که منتظریم تو مایه های حس خوبیس(sm81)
به نظر من که عالیه
فضای کارش کاملا متفاوته با کارای قبلش
دوستانی که میگن خوب نیست فکر کنم توقع دارن شادمهر کلا تو مود اسلو و احساسی کار کنه
ملودی فوق العاده زیبایی داره
اینو نمیگفتی دیگه (sm2)نقل قول:
اهنگ جدیدهنقل قول:
اینستاگرامشنقل قول:
آهنگ یه آهنگ ریتمیکه..شاید بعضیا خوششون بیاد بعضیام خوششون نیاد.ب هر حال سلیقه ها متفاوته