خو اینو دیدی ۲ تا دیگش شی ..
نمایش نسخه قابل چاپ
خو اینو دیدی ۲ تا دیگش شی ..
زیاد دیدم سینجول
ولی تو همشون
از این و سایلنت وویس و اون مدفن کرم های شب تاب بیشتر خوشم اومد
اینم قشنگ بود The.Anthem.Of.The.Heart
سینجول اون سریال کره ای تو گفته بودی ..دیدم ژانرش مورد علاقمه گرفتم ... نمرشم خوب بود.. حال نکنم باهاش بهت تجاوز میکنم(sm120)مای میستر بود چی بود
به نظر میرسه امیر با ما قهر کرده(sm172)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوووی جاکش درست صوبت کن این جزو تاپ فایو منه ..
دهنتو فوکیدم داش کم کم یادم میرف باز اسم اینو آورد هچی استرس گرفتم کلم خراب شد ..
میفوکمت بعدِ دیدنش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وای خدای من قمیشی یه البوم اینجوری بده (sm50)
البوم دریم تیتر اومد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم خواس .. (sm74)
اگر کاسهی خود را بیش از اندازه پُر کنید؛ لبریز میشود !
چاقوی خود را بیش از حد تیز کنید؛ کند میشود !
در پیِ پول و راحتی باشید، دلتان هرگز آرام نمیگیرد ...
دنبال تایید دیگران باشید؛ برده آنها خواهید بود ...!
کار خود را انجام دهید، سپس رها کنید، این تنها راه آرامش یافتن است ...
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر رخ بنمای (sm127)(sm10)
ماشالله سیاوش قمیشی (sm50)
ساز سنتور چی میگه؟(sm88)
این محسن ابراهیم زاده شی حال میکنه با موزن .. :l
چه مهاجمی خریدیم (sm19)
تنم رنجور میخواهی، دلم بیمار میداری...
(sm27)
(sm50)
(sm50)
(sm172)
(sm50)
(sm70)
یاس کی آهنگ داد ینی شی ..
داره آبمو میاره ..
قشنگ میزنه یاس خب فرو میکنه باریکلا ..
365 24/7
(sm118)
تنظیم جدید قطار شیه باز ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو گوه میخوری دس به تنظیم مجدد این آهنگ میزنی آخه احمق ..
(sm29)
(sm54)
صدای «یاس» روی نسخه تهران «رقص روی شیشه» حذف شد!!!
امروز دو نسخه متفاوت از سریال «رقص روی شیشه» در تهران و شهرستانها توزیع شد به گونهای که در نسخه شهرستان صدای یاسر بختیاری (یاس) بر روی تیتراژ سریال وجود دارد ولی در نسخه تهران صدای او از سریال حذف شده بود!
گیت هاب دارک .. :l
دارک SSMS هم داریم اگه ندیدید تا به حال .. :l
ام البنین دیگه کیه
گوه نخور بابا ریمیکس رو بوکون تو کیونت دیوس ..
الی این شبی که ماه کامل شد تو ویدیو آخر فیلمش زده بود اسم موزنو ..
الان حال ندارم عکس بد ولش گو توش ..