صدام بزن
قفس
فرصت
اعتراف
تصویر
نقطه ضعف
قلب من
تو بی من
سرنوشت
نمایش نسخه قابل چاپ
صدام بزن
قفس
فرصت
اعتراف
تصویر
نقطه ضعف
قلب من
تو بی من
سرنوشت
از بین سه قطعه ی آخری، به نظرم سرنوشت از همشون بهتر بوده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا ببینیم 6 تا قطعه ی جدید چجوری باشند.
نظر و انتقاد انشاالله بعد از پخش آلبوم باشه.
محض یادآوری برای دوستانی که میان طبقه بندی میکنند (sm2)
(sm25)
اینو کجا گذاشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
قبلا هم یه کار به اسم قفس داشتهنقل قول:
صدام بزننقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این قفس همونی بود که میگفتم اسمش شبیه یکی از کارهای ایرانه و احتمال عوض شدنش زیاه و ص هم صابون گلنار نبود صدام بزن بود 😄😄نقل قول:
این ترک لیست منبعش کجاست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا اونجایی که من خبر داشتم فرصت و صدام بزن و قفس هنوز اسماشون قطعی نشده بود خصوصا قفس
که هنوزم میگم احتمالا عوض میشه