(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط cl!nt [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط cl!nt [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نميدونم خو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهان نويزگيرو ميگي! ازينا وصل ندارم
(sm54)
نه تلفن به خط وصل نيست و خط نت كلا جداس و مستقيم مياد به مودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب پس لازم نیس
همون مودم بگا رفته
تعميرم ميشه يا نه؟ ازين tp link بدون وايفلاي هست مشكينقل قول:
نوشته اصلی توسط chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)توام مث من که از جنگ جهانی در رفتینقل قول:
اگر مدلش قدیمی باشه نه چون دیگه قطعاتش نیس کلا بدبختیه ببری خواستی بگو بت معرفی کنم 26 تومن دی لینک بخر خوبه
البته مطمئن شو از مودمه ، یه مودم سالم گیر بیار اونم تست کن بعد
(sm70)نکته جالبش اینه این موشکل دقیقا منم داشتم همین چن هفته پیش رفتم یکی دیگه گرفتم