منم سرم درد میکنه دیگه میرم! (sm155)
فعلا بدرود همگی، خوش باشین! (sm118)(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
منم سرم درد میکنه دیگه میرم! (sm155)
فعلا بدرود همگی، خوش باشین! (sm118)(sm120)
عشق از هر گلی دلپذیر تر است اما خار های آن قلب تو را عمیق تر از هر خاری سوراخ می کند.با سلام و عرض ادب به خدمت دوستان گلم(sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درود بر تو (sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچ کس از راز دلم آگاه نیست، هیچ کس از آه دلم به جز تو خبر ندارد، من در مسیر قلب توام، چون مسافری و مقصدم افق دور چشمان توست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)(sm81)(sm81) چرا يادم ننداختي دو قطعه عكس ببرم؟(sm81)(sm81)(sm81)
سلام سيناي عزيز (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا همچین کارایی بدون عکس میشه؟ (sm25) من اون روز تمام مدارک مورد نیاز گفتم که... که بعدش شوخی کردم اگه گواهینامه اتوبوس اینا داری ببر (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره گفتي نگفته بودي كه شناسنامه هم نميبردم(sm30) حالا جالب اينجاس كه مداركمو گرفته ميگه دو قطعه عكس گفتم ندارم ميگه كيفتو بگرد ميگم آقا نياوردم ميگه يعني يدونه عكسم از خودت تو كيفت نداري؟ مردم رد دادن بخدا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]