هورش بند،ماه دلم خوبه گوش کنید.
نمایش نسخه قابل چاپ
هورش بند،ماه دلم خوبه گوش کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادم رفت پاسخ بدم . . . (sm2)
آره . . . (sm59)
چرا !؟ مگه شمال شبِ عروسی پول جمع نمی کنن !؟ پا تختی !؟ (sm77)
جم مى شه اما نه مث اينى ک تو عکسه، ديوثا اينور پول نقد نمى دن و ى مشت صص شر مى دن(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختراى اصفهانى خيلى خوبن(sm88)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)(sm10)(sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاده خیلی خوبه . . . البتّه از لحاظِ تَنانه . . . (sm51)
نمره اصلاً نمیده . . . (sm74)
احتمالا 02 تا درس این ترم میوفتم . . .
یکی آمار 02 . . . یکی هم اینی که صبج امتحان دارم . . .
تحقیق در عملیاتِ 01 . . .
هیچی یِ هیچی نه خوندم . . . به صورت کاملاً اعتراضی . . .
صدایِ ستّار و سیگارِ بهمن رو خوش است . . . (sm50)
برو حذف پزشکی کن (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهان . . . (sm50)
یعنی بیش تر طلا و جواهر و کادو هایِ دیگه میدن !؟
این عکسی که حمید گذاشت احتمالاً مالِ طایفه هایِ گردن کلفته . . .
مگر نه همه این طوری نیستن . . .
حالا باز اگه خواستی بیایِ جنوب زن به گیری ، من دخترِ هم سایه مون رو بهت پیش نهاد می کنم . . . (sm59)
(sm25)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید برم به جایِ پایه هایِ استاد ، پایه هایِ پزشک رو به مالم !؟ (sm29)
(sm2)