هر خری میخواد ببره(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هر خری میخواد ببره(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز به یککی گفتم مسی هیچ نقشی تو موفقیت ارژانتین نداشته گفت مسی یک تنه تیم رو تا فینال اورده و اگر نبود از گروهی هم بالا نمیومدیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوری: جیمز رودریگز به رئال مادرید پیوست(sm120)
توبه کن شاید که رستگار شوی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از گروهی رو که راست گفته (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مطمئن باش همشون همینُ میگن یه تنه آورد بالا بعد یه پیوست اضافه میکنن که از گروهشم نمیومد بالا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)نقل قول:
من اینو نمیگم (sm120) مسی هم یکی از اون یازده تاست (sm120)نقل قول:
خدا کنه مسی تو بازی فینال نباشه که من از دست تو راحت بشم (sm35) ای خداااااااااااا(sm120)نقل قول:
اینقدی که دفاع تیمی خوب بوده اصلا آرزانتین حمله کرده که بخواد از خط حملش کسی خوب باشه؟نقل قول:
4 سال پیش فورلان پس باید بهترین بازیکن 100 سال آینده هم میشد(sm120)